Γ. Ντάισελμπλουμ: Τις επόμενες ημέρες η τρόικα στην Αθήνα

MarketNews

Γ. Ντάισελμπλουμ: Τις επόμενες ημέρες η τρόικα στην Αθήνα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Οι επικεφαλής της τρόικας θα επιστρέψουν στην Αθήνα έως το τέλος της εβδομάδας δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας μετά το τέλος του Eurogroup. Ίσως και εντός του Μαρτίου η αξιολόγηση των διαρθρωτικών αλλαγών της Ελλάδας από τους πιστωτές της, αναφέρει ο Επίτροπος Οικονομίας, Όλι Ρεν.

«Η τρόικα θα επιστρέψει ως το τέλος της εβδομάδας, προκειμένου να έχουμε μια κατ’ αρχήν συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο, μέχρι το Eurogroup του Μαρτίου», δήλωσε ο κ. Στουρνάρας και πρόσθεσε ότι η τρόικα θα παραμείνει στην Αθήνα το αργότερο έως τις 7 Μαρτίου.

«Εφόσον η αξιολόγηση ολοκληρωθεί θετικά, το Eurogroup αναμένεται να εγκρίνει την επόμενη δόση των δανείων, της τάξεως των 9 δισ. ευρώ», ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών.

Και ο πρόεδρος του Eurogroup Γέρουν Ντέισελμπλουμ δήλωσε ότι οι επικεφαλής της τρόικας θα επιστρέψουν στην Αθήνα στις προσεχείς ημέρες, προκειμένου να ελέγξουν την πρόοδο της χώρας αναφορικά με το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεων.