Το είδαμε κι αυτό.

Ο Αλέξης Τσίπρας να μας αναλύει την επιχειρηματικότητα και το επιχειρείν.
Με προκαλεί να γράψω το παρακάτω ευφυολόγημα, ελπίζω να το βρείτε χαριτωμένο, ένα γέλιο κι ένα δάκρυ μας έμεινε, στο κάτω κάτω.
Συγνώμη λίγο, κάθομαι, χαλαρώνω και μου έρχεται φλας μπακ όλη η πολιτική διαδρομή και φρασεολογία του Τσίπρα. Με πιάνει νευρικό γέλιο, το οποίο μετατρέπεται σε έντονη ανάγκη διούρησης και καταλήγει σε πονοκέφαλο.
Θέλω να σπάσω την τηλεόραση, σκέφτομαι και τις προσφορές που έχουν λόγω Ευρωμπάσκετ, δεν κρατιέμαι για λόγους επιχειρηματικότητας, να αγοράσω καινούρια, να κινηθεί το χρήμα στις Γερμανικές πολυεθνικές, βρε παιδί μου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκίνησε από μικρός να προσπαθεί να μας διδάξει την επιχειρηματικότητα, με τις καταλήψεις.
Έγιναν ζημιές στα σχολεία, άρα προκλήθηκε κατανάλωση για την αποκατάσταση των ζημιών και έγινε και κατανάλωση μπύρας και “βρώμικου”.

Ακολούθως, δημιούργησε τον “Εγκέλαδος Ροπαλοφόροι” στο ΕΜΠ, κινήθηκαν οι εντατικές στα νοσοκομεία και μπόρεσαν οι ειδικευόμενοι να έχουν εμπειρία σε τραυματίες φοιτητές και καταστράφηκαν όλα τα εργαστήρια στο Πολυτεχνείο που βασάνιζαν τους φοιτητές τόσο.

Ο “μικρός” Αλέξης συνέχισε να ευνοεί την επιχειρηματικότητα, αφού οι ασφαλιστές έκαναν χρυσές δουλειές με τους εμπόρους, με τον φόβο μην τους σπάσουν το μαγαζί στις πορείες του ΣΥΡΙΖΑ στο κέντρο.
Εάν ήμασταν και τυχεροί και μας το έσπαγαν, δίναμε δουλειά κάνοντας ανακαίνιση.
Είπαμε, να κινείται το χρήμα.

Κι επειδή οι ΔΥ είναι ως γνωστόν οι καλύτεροι επιχειρηματίες, τους ευνόησε σε βάρος των κακών πολυεθνικών, αλλά όχι των Γαλλικών.

Προχθές, ο άνθρωπος κάλεσε και τους Γάλλους επιχειρηματίες να επενδύσουν με μόνο 70% φόρους, εισφορές, τέλη και επιβαρύνσεις.
Τι άλλο θέλετε;
Δεν κατανοεί καν, τι λέει, γιατί το λέει και σε ποιους απευθύνεται.
Έτσι συνήθισε εξάλλου, να τα κάνει όλα άνω κάτω και να επιβραβεύεται και να ξεχνιούνται όλα.
Αν έρθουν και επιβιώσουν, θα τους διώξουμε με πορείες και απεργίες, μην σκάτε.

Πραγματικά, θα τρελαθώ.
Σε ποιους απευθύνεται ;
Στους Δωριείς, σε Βίκινγκς ή σε πιθήκους;

Θα αναδείξει την επιχειρηματικότητα, ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα. Ο “μικρός” Αλέξης έμαθε την επιχειρηματικότητα.
Νομίζει ότι θα τον αφήσουμε να εκπαιδευθεί για να γίνει επιχειρηματίας στις πλάτες μας, τώρα που το θυμήθηκε και “πνίγεται” πολιτικά κι αφού μας έπνιξε πρώτα όλους.
Καιρός να μάθουμε στον Αλέξη Τσίπρα πως αισθάνεται κάποιος να τον δουλεύουν και μάλιστα κατά εξακολούθηση, να μας βιάζει την μνήμη και την αξιοπρέπεια.

Facebook Comments