Η Siemens θα αποκτήσει την TASS International, έναν παγκόσμιο πάροχο λογισμικού προσομοίωσης και υπηρεσιών engineering και δοκιμών που απευθύνονται πρωταρχικά στην αυτοκινητοβιομηχανία και επικεντρώνονται στην αυτόνομη οδήγηση, στην ολοκληρωμένη ασφάλεια, στα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού (ADAS) και στην μοντελοποίηση ελαστικών.

Με έδρα την περιοχή Helmond της Ολλανδίας, η TASS International έχει αναπτύξει μια πλούσια οικογένεια λύσεων που θα ενισχύσει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο λογισμικού της Siemens για τη διαχείριση του κύκλου ζωής του προϊόντος (PLM), και θα δώσει προστιθέμενη αξία στη θέση της ως κορυφαίου προμηθευτή λύσεων για την ανάπτυξη προϊόντων καθοδηγούμενα από συστήματα για την παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία.

“Η αυτοκινητοβιομηχανία είναι βασική προτεραιότητα για τη Siemens και η απόκτηση της TASS International είναι ένα ακόμη παράδειγμα της δέσμευσής μας να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λύσεων για την  Ψηφιακή Επιχείρηση, επιτρέποντας στις αυτοκινητοβιομηχανίες να πραγματοποιήσουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό και να επωφεληθούν πλήρως από όλες τις ευκαιρίες ψηφιοποίησης” δήλωσε ο Δρ. Jan Mrosik, Διευθύνων Σύμβουλος της Διεύθυνσης Digital Factory της Siemens. “Η TASS International είναι ένας αποδεδειγμένος ηγέτης τόσο στην ολοκληρωμένη ασφάλεια όσο και στην αυτόνομη οδήγηση, δύο τομείς engineering που είναι ολοένα και πιο σημαντικοί για τη βιομηχανία. Συνδυάζοντας τις δυνάμεις της με όσα προσφέρει το PLM της Siemens, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε ακόμα καλύτερα στις σημερινές προκλήσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία”.

Facebook Comments