Με αφορμή τα δύο χρόνια από τις εκλογές του 2015, η Νέα Δημοκρατία εξαπολύει επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι «ματαιοπονεί όταν προσπαθεί να μας κάνει να ξεχάσουμε ότι η πολιτική του άνοδος στηρίχθηκε στο ψέμα και στην εξαπάτηση των πολιτών».

Σχολιάζει ότι οι εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 δεν έκλεισαν τον κύκλο των ψεμάτων, αλλά άνοιξαν ένα νέο και υπογραμμίζει ότι το «όχι νέα μέτρα» έγινε η μεγαλύτερη φοροεπιδρομή στην ελληνική ιστορία. 

Χαρακτηρίζει κούφια συνθήματα τις υποσχέσεις για δίκαιη ανάπτυξη καθώς η πολιτική της κυβέρνησης έκανε τους φτωχούς, φτωχότερους.

«Το παλαιό μεγάλο ψέμα για σκίσιμο των Μνημονίων διαδέχθηκε το νέο για δήθεν έξοδο από αυτά, καθώς η Κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει το  τέταρτο Μνημόνιο με σκληρά μέτρα λιτότητας έως το 2022.  Ο κ. Τσίπρας ανέβηκε με ψέματα και προσπαθεί να κρατηθεί με ψέματα» σημειώνει. 

Προειδοποιεί ότι οι πολίτες έχουν ήδη βγάλει τα συμπεράσματά τους και κλείνει την ανακοίνωσή της με ένα υστερόγραφο: «Το ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε, ειδικά σήμερα, να πει ότι “είναι στο νερό και κολυμπάει” δεν ξέρουμε αν είναι προϊόν θράσους ή σύγχυσης… Μπορεί άραγε να κατέβει μια βόλτα στις ακτές του Σαρωνικού να δει τα κατορθώματα της Κυβέρνησής του;».

Facebook Comments