Βραβείο «Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν»

MarketNews

Βραβείο «Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Βραβείο θα απονέμεται κάθε χρόνο σε ηθοποιό του θεάτρου, στη μνήμη του αμερικανού ηθοποιού Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ο οποίος πέθανε στις αρχές του μήνα στη Νέα Υόρκη από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Το βραβείο, το οποίο θα συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 45.000 δολαρίων, θα χρηματοδοτείται από την εφημερίδα National Enquirer και τον εκδοτικό της οίκο, American Media Inc.

Δημοσίευμα της εφημερίδας μετά το θάνατο του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν ανέφερε ότι ο ηθοποιός είχε ερωτική σχέση με ένα φίλο του, τον Ντέιβιντ Κατς. Ο τελευταίος έκανε αγωγή στην εφημερίδα για δυσφήμηση, ωστόσο η υπόθεση ρυθμίστηκε φιλικά.
Ο Ντέιβιντ Κατς πρότεινε στην εφημερίδα να χρηματοδοτεί κάθε χρόνο ένα βραβείο σε έναν ηθοποιό, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του.

«Επειδή ο κ. Κατς δε θέλει χρήματα συμφώνησε με την εφημερίδα να δημιουργηθεί ένα ταμείο που θα δίνει κάθε χρόνο ένα βραβείο στη μνήμη του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν», τόνισε ο δικηγόρος.