Πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, σε συνεργασία της Εθνικής Τράπεζας με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ετήσιο Συνέδριο Crowd Dialog Europe 17 (www.crowddialog.eu).

Με βασικό στόχο “την αξιοποίηση της δύναμης των πολλών για το ευρύτερο καλό”, το Crowd Dialog Europe 17 αποτελεί έναν προβεβλημένο ευρωπαϊκό θεσμό που αφορά σε πρωτοποριακές μορφές χρηματοδότησης, με την αξιοποίηση της δύναμης του πλήθους μέσα από φορείς και δράσεις που αφορούν στην κοινωνία και αναπτύσσουν την κοινωνική ευθύνη. Στηρίζεται, κυρίως, στη συγκέντρωση οικονομικών πόρων από ένα ευρύ σύνολο παραγόντων της οικονομίας και της κοινωνίας, με στόχο να κινητοποιηθούν δυνάμεις ευρύτερες, στη λογική της δημιουργίας και του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι βρίσκονται στην Αθήνα περισσότεροι από 400 Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και εκπρόσωποι επιχειρηματικών και κοινωνικών φορέων, φιλοξενούμενοι από την Εθνική Τράπεζα, η οποία είναι από τους πρωταγωνιστές του Crowd Dialog Europe 17 και ο βραχίονας αυτής της μεγάλης ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας στην Ελλάδα. Στους συνέδρους περιλαμβάνονται προσωπικότητες από τον πανεπιστημιακό χώρο, τραπεζικά στελέχη, επικεφαλής επενδυτικών funds και στελέχη του ευρωπαϊκού μηχανισμού.

Facebook Comments