Barclays: Η Barclays παρατηρεί αύξηση του όγου συναλλαγών στις πλατφόρμες της, που αφορούν την ισοτιμία EUR/CHF. Τα χαμηλότερα επίπεδα έχουν προκαλέσει το νέο ενδιαφέρον των επενδυτών, με τον πρώτο στόχο της τράπεζας να είναι στα 1,2260 και το δεύτερο στα 1,2400 του επόμενους μήνες.

Standard Bank: Παρά τη μεγάλη εκτίναξη του EUR/USD τα μοντέλα της τράπεζας παραμένουν σε ουδέτερη περιοχή και αυτό επιβεβαιώνεται από την έλλειψη αντιστοιχων κινήσεων σε άλλες ισοτιμίες. Όσον αφορά την ισοτιμία CHF/JPY, οι δείκτες της τράεπζας έχουν γυρίσει αρνητικοί και για το λόγο αυτό πουλάει στα 115,35 με στόχο τα 113,90 γεν και stop loss στα 118,00 γεν.

Commerzbank: Το EUR/USD καταγράφει υψηλά για το 2014 μετά την ανακοίνωση του πληθωρισμού της Ευρωζώνης καλύτερα των εκτιμήσεων.Η τράπεζα θεωρεί την κίνηση πάνω από την αντίσταση του 1,3805 αντιστροφή της τάσης με στόχο το 1,3894.

ΤΕΒ: Το TRY ανέκτησε ορισμένες από τις προηγούμενες απώλειες που είχαν προκύψει από την πολιτική αναταραχή της χώρας, με την τράπεζα να θεωρεί ότι η άνοδος του νομίσματος είναι περιορισμένη εξαιτίας της κατάστασης της χώρας.

Commerzbank: Η τράπεζα βλέπει μείωση της ανάπτυξης της Ουγγαρίας την επόμενη χρονιά εξαιτίας της χαμηλής πιστωτικής επέκτασης. Η Commerzbank μειώνει το στόχο της ανάπτυξης το 2015 σε 2,0% από 2,4%.

Τι συζητιέται στα dealing rooms

USD/CHF: Η μεγάλη πτώση της ισοτιμίας έχει φέρει στο προσκήνιο τη στήριξη στα 0,8800 όπου μια διάσπαση θα ανοίξει το δρόμο για τα 0,8745. Μια πτώση κάτω από τα 0,8800 αναμένεται στις επόμενες συνεδριάσεις, με την ανοδική δυναμική να είναι ιδιαίτερα περιορισμένη.

Facebook Comments