Τι είναι η ΝΔ ;
Μην είναι τα κάμπη; τα ψηλά βουνά της κεντροδεξιάς;
Ένα φθαρμένο πολιτικό προϊόν της μεταπολίτευσης είναι, που έκανε τον κύκλο του. Αναμφίβολα προσέφερε στον τόπο, κυρίως στην αρχή που μπήκε σαν ταύρος στην πολιτική αρένα το 1974, ενηλικιώθηκε επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, παντρεύτηκε το ΠΑΣΟΚ επί Σαμαρά, έμεινε χήρα και τσακώνεται με τα ενήλικα παιδιά της πλέον για την προίκα, άρχισε να γερνάει και να αρρωσταίνει συχνά και θα καταλήξει από συνάχι ή θα πεθάνει από ατύχημα.

Ας το πάρουμε απόφαση. Αφήστε τους συναισθηματισμούς. Είδατε το κενό, πως το εκμεταλλεύτηκε ο αριβίστας Τσίπρας από το 4,6% του 2009, στο 37% του 2014.

Βλέπετε πως μεταλλάσσεται το παλαιό ΠΑΣΟΚ.
Εμείς εκεί, βράχος λέει. Δεν πεθαίνει λένε η ΝΔ. Μωρτιμασλές. Θέλετε να δείτε το πτώμα της; δεν σας έφτανε το καμπανάκι του 17% το 2012;
Νομίζετε ότι όλοι μαζί θα προχωρήσουμε ; ενωμένοι και δυνατοί ; με 25% ανεργία και 170 δις ΑΕΠ ;
Δε νομίζω Τάκη.

Δεν ήμουν υποστηρικτής εσωκομματικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά τον σέβομαι γιατί είναι γνήσιος και ειλικρινής. Αυτά που πιστεύει, τα λέει. Αυτά που λέει, τα πιστεύει. Είναι σταθερός στις απόψεις του. Είναι εκνευριστικά ξεροκέφαλος. Για μένα, αυτό το τελευταίο, είναι προτέρημα σε αυτή την φάση της ΝΔ.
Είναι ικανός να διαλύσει τα πάντα στην παλαιοκομματική ΝΔ, ΔΑΚΕ-ΔΑΠ-ΟΝΝΕΔ και όλους τους πολιτικάντηδες που έχουν πιάσει στασίδι δεκαέτιες και δεν ξε κουνάνε.
Να την επανιδρύσει σε πρόσωπα και ιδέες και μετά να επανιδρύσει το κράτος, που το έχουμε απωθημένο από τον ΚΚ.

Πολλοί λένε ότι ένας Καραμανλής μόνο, μπορεί να διαλύσει τη ΝΔ και να φτιάξει νέα.
Εγώ λέω ότι μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να επανιδρύσει τη ΝΔ, μέχρι να φτιαχτεί νέα και φρέσκια κεντροδεξιά.
Δεν μπορούμε να περιμένουμε, η πατρίδα βουλιάζει.

Facebook Comments