Το σπίτι στο οποίο μένουν (για την ώρα) ο Στινγκ και η σύζυγός του, η παραγωγός και σκηνοθέτης Τρούντι Στάιλερ είναι από τα πλέον χαρακτηριστικά στη Νέα Υόρκη. Η μεζονέτα στην οδό 15 Central Park West είναι σχεδιασμένη από τον αρχιτέκτονα Ρόμπερτ Α.Μ. Στερν. 

Το ζεύγος ήθελε καιρό να πουλήσει το διαμέρισμά 503 τετραγωνικών μέτρων με 4 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια για 56 εκατομμύρια δολάρια και τελικά βρήκε αγοραστή, κατεβάζοντας την τιμή στα 50 εκατομμύρια.  

Στο ίδιο κτήριο έχουν κατά καιρούς μείνει ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ο Ντένζελ Ουάσινγκτον και ο διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs Λόιντ Μπλακφέιν.

Σύμφωνα με το έντυπο «Page Six» δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του αγοραστή που φημολογείται πως δεν είναι Αμερικανός. 

Ο Στινγκ και η Τρούντι σχεδιάζουν να αγοράσουν ένα άλλο διαμέρισμα στο υπό κατασκευή κτήριο 66 ορόφων στην οδό 220 Central Park South, πάλι δια χειρός Στερν. 

Το καινούργιο κτήριο που αναμένεται να είναι έτοιμο του χρόνου ήδη αποκαλείται «μπούνκερ των δισεκατομμυριούχων». Ο «τιτάνας» των hedge funds Κεν Γκρίφιν έχει ήδη «κλείσει» το ρετιρέ του ουρανοξύστη, έναντι 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πηγή που γνωρίζει τις λεπτομέρειες δήλωσε ότι «η συμφωνία για την πώληση της οικίας Στινγκ έχει ήδη υπογραφεί, αλλά η πώληση δεν θα ολοκληρωθεί πριν το 2018. 

Το διαμέρισμα είχε αγοραστεί από το ζευγάρι το 2008 για περίπου 27 εκατομμύρια δολάρια. 

 

Facebook Comments