Υπογραμμίζοντας το νόημα της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής (16 Οκτωβρίου), η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ προσέφερε 3.000 μερίδες Μακεδονικού Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι στα παιδιά της ΜΚΟ «Κιβωτός του Κόσμου», αναδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία της πρόσβασης όλων σε θρεπτικά και ποιοτικά τρόφιμα.

Σε μία εκδήλωση που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό, τα μεγαλύτερα παιδιά συμμετείχαν σε ένα δημιουργικό εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και δημιούργησαν, με τη βοήθεια της γνωστής food blogger Εύας Μονοχάρη (FunkyCook.gr), τρουφάκια με Μακεδονικό Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι που απόλαυσαν όλα τα παιδιά μετά το μεσημεριανό τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι της εταιρείας, οι δημοσιογράφοι Μυρτώ Κάζη, Τζένη Μελιτά και Σοφία Τουντούρη, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους της «Κιβωτού του Κόσμου», να ενημερωθούν για το σημαντικό της έργο και να πάρουν μέρος, μαζί με τα παιδιά, σε πρωτότυπα παιχνίδια και ασκήσεις που διοργάνωσαν οι παιδαγωγοί του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης “My Playce”.

Με ιστορία 90 και πλέον ετών, η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ θα συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια και αλληλεγγύη στις κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη.

Facebook Comments