Τρομερές φυσικές καταστροφές, ριψοκίνδυνοι πυροσβέστες και απρόσκλητοι επισκέπτες, συνθέτουν το κινηματογραφικό παζλ αυτής της εβδομάδας.

«Χειρότερα δεν γίνεται»

Ένα ταξίδι στην Βοστώνη με τον υποψήφιο πρωτοετή φοιτητή γιο του, θα κάνει τον Μπραντ να επαναξιολογήσει τις προσωπικές του επιλογές σε μια γλυκόπικρη κωμωδία.

Σκηνοθεσία: Μάικ Γουάιτ με τους: Μπεν Στίλερ, Μάικλ Σιν, Όστιν Έιμπραμς, Λιουκ Γουίλσον

«Παγκόσμιος κίνδυνος»

Έπειτα από μια σειρά τεράστιων φυσικών καταστροφών, οι ισχυροί του πλανήτη αποφασίζουν να κατασκευάσουν ένα περίπλοκο δίκτυο δορυφόρων για να ελέγχουν με ασφάλεια τις κλιματικές συνθήκες. Κάτι όμως δεν πάει καλά και το σύστημα επιτίθεται εναντίον της Γης…

Σκηνοθεσία Ντιν Ντέβλιν με τους: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζιμ Στάρτζες, Άμπι Κόρνις, Εντ Χάρις, Άντι Γκαρσία

«Ριψοκίνδυνοι άνδρες»

Με αρχηγό τον σκληροτράχηλο Έρικ Μαρς, η ομάδα πυροσβεστών του Πρέσκοτ στην Αριζόνα δοκιμάζεται σε οριακές συνθήκες και αναβαθμίζεται σε Hotshots, έχοντας πλέον το δικαίωμα να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πυρός. Μέχρι που μια ανεξέλεγκτη φωτιά θα αποδειχτεί η απόλυτη πρόκληση…

Σκηνοθεσία Τζόζεφ Κοζίνσκι με τους: Τζος Μπρόλιν, Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι, Τζεφ Μπρίτζες

«Η τελευταία πινελιά»

Στο Παρίσι του 1964 ο διάσημος ζωγράφος Αλμπέρτο Τζιακομέτι συναντά τον φίλο του Τζέιμς Λορντ, Αμερικανό συγγραφέα, και του προτείνει να σχεδιάσει το πορτρέτο του. Η σύντομη αυτή διαδικασία εξελίσσεται σε μια πολύπαθη εμπειρία ζωής κι ένα εικαστικό αριστούργημα.

Σκηνοθεσία Στάνλεϊ Τούτσι με τους: Τζέφρι Ρας, Άρμι Χάμερ, Τόνι Σαλούμπ, Κλέμενς Ποεζί

«Onirica – Field of dogs»

Στην Πολωνία του 2010 ένας νεαρός ποιητής, ο οποίος δουλεύει υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, προσπαθεί να ξεπεράσει το χαμό της αρραβωνιαστικιάς και του καλύτερου φίλου του, βρίσκοντας παρηγοριά στη «Θεία κωμωδία» του Δάντη.

Σκηνοθεσία Λεχ Μαγιέφσκι με τους: Ζίμον Μπάντζικ, Ντορότα Λις, Μίκαελ Τάταρεκ

«Χωρίς αγάπη»

Η Ζένια και ο Μπόρις βρίσκονται στα πρόθυρα του διαζυγίου. Οι συνεχείς καβγάδες επηρεάζουν τη σχέση με τον 12χρονο γιο τους Αλιόσα, ο οποίος μια μέρα εξαφανίζεται μυστηριωδώς.

Σκηνοθεσία Αντρέι Σβιάνγκιντσεφ με τους: Μαριάνα Σπίβακ, Αλεξέι Ροζίν, Ντάρια Πισάρεβα

Facebook Comments