'

ΑΕΚ: Οδηγίες προς τους φιλάθλους στο Μιλάνο

MarketNews

ΑΕΚ: Οδηγίες προς τους φιλάθλους στο Μιλάνο, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ανακοίνωση με οδηγίες προς τους οπαδούς της που θα βρεθούν σήμερα στο Σαν Σίρο εξέδωσε η Ένωση.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρονται τα εξής:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της, που θα βρεθούν απόψε στο Σαν Σίρο για το μεγάλο αποψινό ματς με την Μίλαν ότι θα πρέπει για μια ακόμα φορά να επιδείξουν αψεγάδιαστη συμπεριφορά, αλλά και απόλυτη συμμόρφωση με τις οδηγίες της ιταλικής Αστυνομίας αλλά και των σεκιούριτι που θα είναι επιφορτισμένοι με τη δική τους διευκόλυνση και προστασία.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα) και η ιταλική Αστυνομία παρακαλεί τους φιλάθλους για την όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη προσέλευση για την αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας. Η πρόσβαση των φιλάθλων της ΑΕΚ στο Σαν Σίρο θα γίνει από τη Via Tesio, πίσω από το πέταλο. Εκεί βρίσκεται και το πάρκινγκ των φιλοξενούμενων (Parking Ospiti), στο οποίο θα παρκάρουν τα πούλμαν και τα ιδιωτικά αυτοκίνητα. Από εκεί οι οπαδοί της ΑΕΚ, θα οδηγούνται στις θέσεις τους υπό την επίβλεψη των σεκιούριτι.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει ότι οι φίλαθλοι, που έχουν προπληρώσει τα εισιτήριά τους για τον αγώνα και έχουν κάνει τη σχετική κράτηση, μπορούν να τα προμηθεύονται μέχρι και τις 4 σήμερα το απόγευμα (τοπική ώρα) από το Visconti Grand Palace (Viale Isonzo, 14).

Σημειώνεται επίσης η αναγκαιότητα πλήρους σεβασμού στον αυστηρό κανονισμό του γηπέδου, αλλά βεβαίως και του πειθαρχικού κανονισμού της UEFA που απαγορεύει τη χρήση αλκοόλ, φωτοβολίδων, κροτίδων αλλά και το άναμμα έστω και ενός πυρσού.

Επίσης οι φίλαθλοι της ΑΕΚ, που θα δημιουργήσουν τη δική τους υπέροχη ατμόσφαιρα απόψε στο Σαν Σίρο, θα χρειαστεί να παραμείνουν για είκοσι λεπτά στις θέσεις τους μετά το τέλος του ματς.