Συνάντηση Σαμαρά - Αρβανιτόπουλου για 212 εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα

MarketNews

Συνάντηση Σαμαρά - Αρβανιτόπουλου για 212 εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα έχει σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον 212 από τους εκπαιδευτικούς που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα και στις 22 Μαρτίου θα έρθουν αντιμέτωποι με την απόλυση.

Οι εκπαιδευτικοί ζητούν να προκηρυχθούν οι θέσεις στα ΙΕΚ- ΣΕΚ που είχαν προβλεφθεί για την κατηγορία τους, ώστε να εργαστούν ξανά στην εκπαίδευση, καθώς έχουν «κολλήσει» στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ αποφάσισε για σήμερα τρίωρη στάση εργασίας (από τις 11:00 έως τις 14:00 για την πρωινή βάρδια και από τις 14:00 έως τις 17:00 για την απογευματινή βάρδια) και συγκέντρωση στις 14:00 στην πλ. Κλαυθμώνος.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Παιδείας, την ώρα της συνάντησης των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών με τον Κ. Αρβανιτόπουλο.