Έκλεισε η συμφωνία με την τρόικα - Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις

MarketNews

Έκλεισε η συμφωνία με την τρόικα - Εντός της ημέρας οι ανακοινώσεις, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σε συμφωνία με την τρόικα φαίνεται ότι έχει καταλήξει η κυβέρνηση και αναμένεται εντός της ημέρας να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις. Αυτή τη στιγμή ο Γ. Στουρνάρας βρίσκεται στο Μαξίμου και ενημερώνει τον πρωθυπουργό.

Μετά από σχεδόν επτά μήνες διαπραγμάτευσης και μετά και τις χθεσινές μαραθώνιες διαβουλεύσεις με την τρόικα, οι δύο πλευρές φαίνεται πως κατέληξαν στις συζητήσεις και απομένει η τυπική οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο ίδιος ο πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, να προχωρήσει σε ανακοινώσεις όταν θα οριστικοποιηθεί και τυπικά η επίτευξη της συμφωνίας. Επίσης, και από την τρόικα εκπέμπεται κλίμα αισιοδοξίας ότι τα θέματα έχουν κλείσει και ότι την πρωτοβουλία των ανακοινώσεων έχει αναλάβει η ελληνική πλευρά. Ωστόσο δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να υπάρξει και ανακοινωθέν από την τρόικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες απο κυβερνητικές πηγές, σε ο,τι αφορά τη διανομή του πλεονάσματος, φαίνεται ότι το διαθέσιμο ποσό προσεγγίζει το μισό δις ευρώ.