Διεγράφη ο Ευστάθιος Μπούκουρας από την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, με απόφαση του γραμματέα της Πολύβιου Ζησιμόπουλου.

Σε ανακοίνωση του κ. Ζησιμόπουλου αναφέρεται ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον βουλευτή Μπούκουρα και τον καλεί να παραδώσει την έδρα του στον ελληνικό λαό, όπως έχει δεσμευτεί με τον λόγο της τιμής του.

«Ο βρώμικος πόλεμος της ανθελληνικής εξουσίας δεν μας πτοεί. Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μας για την Ελλάδα και τους Έλληνες», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ τόσο ο συνήγορος του κ. Μπούκουρα, Αλέξης Κούγιας, όσο και η Χρυσή Αυγή διέψευσαν τα περί επιστολής ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής.

Νωρίτερα, ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, είχε μεταδώσει πως ο κ. Μπούκουρας -που είναι προφυλακισμένος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και διεύθυνση αυτής- έχει συντάξει επιστολή με την οποία εξουσιοδοτεί τον κ. Κούγια να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Βουλής ότι ανεξαρτητοποιείται.

Σήμερα, ωστόσο, ο κ. Κούγιας δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι ο πελάτης του προβληματίζεται για την παραμονή του στη Χρυσή Αυγή.

Facebook Comments