ΟΑΕΕ: Παραιτήθηκε ο Π. Ραβάνης

MarketNews

ΟΑΕΕ: Παραιτήθηκε ο Π. Ραβάνης , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Την παραίτησή του από το δ.σ. του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) υπέβαλε ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΒΕΑ), Παύλος Ραβάνης, αντιδρώντας στην απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ να προχωρήσει σε μηνυτήρια αναφορά κατά του της διοίκησης του ΟΑΕΕ.

Με επιστολή του ο κ. Ραβάνης υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες της ΓΣΕΒΕΕ είναι αβάσιμες. Σημειώνεται ότι η ΓΣΕΒΕΕ κατηγορεί την διοίκηση του ΟΑΕΕ ότι προχώρησε σε χρήση των κονδυλίων που προορίζονταν για την καταβολή επιδομάτων ανεργίας, προκειμένου να καταβάλει συντάξεις, χωρίς κάτι τέτοιο να προβλέπεται από την υφιστάμενη νομοθεσία.

Σύμφωνα με τον κ. Ραβάνη «η ΓΣΕΒΕΕ γνώριζε ότι τα κονδύλια που απέμεναν στον λογαριασμό διατείθονταν για την απρόσκοπτη καταβολή συντάξεων», ενώ προσθέτει ότι με την παραίτησή του «οι βιοτέχνες χάνουν τον συνδετικό τους κρίκο με τον Οργανισμό και την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και κατ επέκταση την απευθείας ενημέρωση τους για κρίσιμα θέματα που τους αφορούν».