Α. Σαμαράς: Η Ελλάδα γύρισε σελίδα και είμαστε ήδη στη νέα εποχή

MarketNews

Α. Σαμαράς: Η Ελλάδα γύρισε σελίδα και είμαστε ήδη στη νέα εποχή, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η Ελλάδα γύρισε σελίδα και είμαστε ήδη στη νέα εποχή τονίζει ο Αντώνης Σαμαράς και σημειώνει ότι η πρόσφατη συμφωνία με την τρόικα αναγνωρίζει με τον πιο επίσημο τρόπο τις επιτυχίες της Ελλάδας και στη δημοσιονομική προσαρμογή και στην εφαρμογή σαρωτικών διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.

«Οι δημοσιονομικοί στόχοι που επιτεύχθηκαν, κυρίως το πρωτογενές πλεόνασμα, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή, όπου η Ελλάδα δεν θα έχει πια ανάγκη να ζητεί κάθε τόσο δανεικά για να αντιμετωπίζει τις τρέχουσες ανάγκες της και σηματοδοτούν μια Ελλάδα πολύ πιο ανεξάρτητη απ ό,τι υπήρξε ποτέ στο παρελθόν» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός σε αποκλειστική του δήλωση στο "Βήμα της Κυριακής"

Και προσθέτει: «Διαψεύδονται όλα τα σενάρια καταστροφής για τη χώρα μας, όπως χρεοκοπούν όσοι τα διακινούσαν, τα προεξοφλούσαν και τα επιδίωκαν(...) Ενα θλιβερό κεφάλαιο κλείνει και μια νέα εποχή ξεκινά για τη χώρα μας. Που θα απελευθερώσει πλέον το μεγάλο αναπτυξιακό δυναμικό της. Και θα γίνει αληθινό υπόδειγμα ανταγωνιστικότητας, εξωστρέφειας και ευημερίας».