Σ. Κεδίκογλου: Οι αντιδράσεις για το γάλα θα καμφθούν μόλις γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες

ΣΚΑΪ

Σ. Κεδίκογλου: Οι αντιδράσεις για το γάλα θα καμφθούν μόλις γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

«Οι αντιδράσεις των κυβερνητικών βουλευτών για τη ρύθμιση για το γάλα θα καμφθούν όταν ενημερωθούν πλήρως για τη σχεδιαζόμενη αλλαγή» δήλωσε σημερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

«Μόλις έχουν όλες τις λεπτομέρειες οι βουλευτές θα πειστούν για την ορθότητα της αλλαγής», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς αν θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας απάντησε ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές έχουν δείξει υψηλότατο αίσθημα ευθύνης και ότι «δεν είναι θέμα κομματικής πειθαρχίας είναι θέμα εθνικής ευθύνης».

Επιβεβαίωσε πως εντός της εβδομάδας θα κατατεθεί στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ τόνισε ότι δεν είναι αλήθεια ότι η κυβέρνηση θα διανείμει μόνο το 17% του πρωτογενούς πλεονάσματος δηλαδή 500 εκατ. ευρώ, αλλά 1 δισ. επιπλέον σε επιστροφές φόρων και 350 εκατ. για το κενό στα ασφαλιστικά ταμεία από την μείωση εργοδοτικών εισφορών.

«Διαθέτουμε το 70% με τρεις διαφορετικούς τρόπους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι «παρακαλάει για νέο Μνημόνιο γιατί χωρίς αυτό δεν έχει λόγο ύπαρξης».

«Εμείς στα σενάρια του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με αποτελέσματα» ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι υπάρχει η ψήφος εμπιστοσύνης από τον πλέον αντικειμενικό επενδυτή, τις αγορές.