Πασχαλινό ωράριο από Πέμπτη 10 Απριλίου

MarketNews

Πασχαλινό ωράριο από Πέμπτη 10 Απριλίου , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Από την Πέμπτη 10 Απριλίου ξεκινά το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων, το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το Μεγάλο Σάββατο. Σύμφωνα με την πρόταση που έκανε ο Εμπορικός Σύλλογος της Αθήνας, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά και την Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου 2014.

Κάθε μέρα -και τη Μεγάλη Εβδομάδα μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη- τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά 9 το πρωί με 9 το βράδυ, το Σάββατο 12 Απριλίου θα παραμείνουν ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, την Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν από τις 13.00 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι. Την Κυριακή 13 Απριλίου τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Τη Δευτέρα 21 Απριλίου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και από Τρίτη 22 του ίδιου μήνα επανέρχεται το κανονικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων.