• Άριστα συνδεδεμένο χάρη σε στο νέο σύστημα infotainment Navi 4.0 IntelliLink
  • Ενσωματωμένη δορυφορική πλοήγηση & 4G WiFi για μέχρι επτά συσκευές
  • Σύστημα εμπρός κάμερας Opel Eye με τέσσερις προηγμένες λειτουργίες προειδοποίησης & ασφάλειας

Η Opel λανσάρει τη νέα έκδοση Corsa Attraction με κορυφαία συνδεσιμότητα και εξαιρετικό εξοπλισμό. Το νέο σύστημα infotainment Navi 4.0 IntelliLink, το σύστημα προσωπικής συνδεσιμότητας και υποστήριξης Opel OnStar – που τώρα περιλαμβάνει Destination Download χάρη σε ένα ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης – καθώς και το νέο σύστημα ασφαλείας εμπρός κάμερας Opel Eye αποτελούν μέρος του standard εξοπλισμού της νέας έκδοσης Corsa Attraction.

Οι κάτοχοι ενός Corsa Attraction μπορούν να ξεχάσουν πλέον τις αναζητήσεις και τις καταχωρήσεις προορισμών στο σύστημα πλοήγησης … με το πάτημα ενός κουμπιού εξηγούν στον Σύμβουλο Opel OnStar που θέλουν να πάνε και εκείνος κάνει download στο σύστημα πλοήγησης τον προορισμό τους! Έτσι απλά!

Επιπλέον, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν το αυτοκίνητό τους WiFi Hotspot και να συνδέσουν μέχρι επτά συσκευές! Ως Opel παρέχουμε δωρεάν συνδρομή ενός έτους στην υπηρεσία OnStar και δωρεάν το ισόποσο της συνδρομής Wi-Fi για ένα χρόνο με μέγιστο όγκο δεδομένων 100GB.

Το  νέο Corsa Attraction διαθέτει επίσης standard το Σύστημα Ασφάλειας Opel Eye που βασίζεται στην εμπρός κάμερα, το οποίο περιλαμβάνει λειτουργία προειδοποίησης σε ακούσια αλλαγή λωρίδας (Lane Departure Warning), αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Assist), προειδοποίηση σε επικείμενη εμπρόσθια πρόσκρουση (Forward Collision Alert) και ένδειξη απόστασης από προπορευόμενο όχημα (Following Distance Indication). Πέραν αυτών, διαθέτει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 16”, ηλεκτρονικό κλιματισμό, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα αυτόματων φώτων, αισθητήρες παρκαρίσματος και μία όμορφη ταπετσαρία Morrocana.

Το νέο Corsa Attraction προσφέρεται με τον κινητήρα βενζίνης 1.4 90hp στην ιδιαίτερα ελκυστική τιμή των 13.750€ (πλέον εξόδων ταξινόμησης & τελών κυκλοφορίας).

Με τη λιτή και σαφή δομή του Navi 4.0 IntelliLink, τη διαισθητική λειτουργία του Opel Eye, και την εντυπωσιακή συνδεσιμότητα, αναβαθμισμένη με το Opel OnStar, το Opel Corsa Attraction είναι όχι μόνο άριστα εξοπλισμένο, αλλά και ένα από τα καλύτερα συνδεδεμένα μικρά αυτοκίνητα της αγοράς!

Facebook Comments