Οι Ελληνες θαυμαστές της εκκεντρικής Αμερικανίδας τραγουδίστριας μπορούν πλέον να ζητωκραυγάσουν: Η Lady Gaga έρχεται στην Ελλάδα, για να δώσει στις 19 Σεπτεμβρίου μια μοναδική συναυλία στο ΟΑΚΑ.

Η 28χρονη ποπ σταρ περιέλαβε τελικά και τη χώρα μας στην παγκόσμια περιοδεία της «Lady Gagas artRAVE:the ARTPOP ball», η οποία ξεκινά στις 4 Μαΐου από τη Φλόριντα και ολοκληρώνεται στις 10 Νοεμβρίου στη Λισαβόνα. Ανάμεσα στους σταθμούς της συμπεριλαμβάνονται μεγάλες πόλεις σε Βόρεια Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία και Ασία. Σύμφωνα με πηγές, φαίνεται ότι η Ελλάδα δεν είχε συμπεριληφθεί στον αρχικό σχεδιασμό. Ομως κάτι… οι καλές αναμνήσεις της Lady Gaga από την επίσκεψή της στη χώρα μας το 2010, κάτι… οι μεγάλες πιέσεις από τους Ελληνες θαυμαστές συνετέλεσαν ώστε η ίδια και οι υπεύθυνοι της περιοδείας της να δώσουν το τελικό ΟΚ της άφιξής της.

Η Lady Gaga συγκαταλέγεται στους καλλιτέχνες που πραγματοποιούν τις πιο επιτυχημένες συναυλίες ανά τον κόσμο, έχοντας ήδη πουλήσει πάνω από 4 εκατ. εισιτήρια σε προηγούμενες περιοδείες της.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες για την έλευσή της συνεργάστηκαν η δική μας εταιρεία παραγωγής Lavris Ltd και η διοργανώτρια Live Nation Global Touring. Η προπώληση των εισιτηρίων της περιοδείας της έχει ανακοινωθεί πως θα ξεκινήσει στις 4 Απριλίου.

Μάλιστα ο Αρθουρ Φόγκελ, επικεφαλής της διεθνούς περιοδείας και πρόεδρος της Live Nation Entertainment δήλωσε: «Η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να προσθέσουμε ακόμα κάποιους σταθμούς και να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των θαυμαστών της. Θα είναι μια εκπληκτική περιοδεία σε όλα τα επίπεδα».

Το υπερθέαμα -όπως αναμένεται- «Lady Gagas artRAVE:the ARTPOP ball» πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προώθησης του πρόσφατου τρίτου άλμπουμ της τραγουδίστριας και πολλαπλά πλατινένιου, «Artpop», το οποίο κυκλοφόρησε στο τέλη του 2013 (κάνοντας ντεμπούτο στο Νο1 του Billboard 200) και ήδη «σκίζει» σε πωλήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη τραγουδίστρια θα συνεχίσει στην πεπατημένη των εκκεντρικών εμφανίσεων και σε αυτή την περιοδεία, επιλέγοντας ως «στολή» ένα αποκαλυπτικό μπικίνι.

Η κεντρική σκηνή λέγεται πως θα φιλοξενεί ένα λευκό σπήλαιο, ευθεία παραπομπή στην ταινία της Disney «Η μικρή γοργόνα». Το περιβάλλον συμπληρώνουν ακόμα με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας λαμπερά αστέρια και ένα φωτεινό φεγγάρι.

Εχει γίνει μάλιστα ένας μοναδικός σχεδιασμός της σκηνής ο οποίος έχει ως στόχο να φέρει όσο πιο κοντά γίνεται τη Lady Gaga με τους θαυμαστές της, ανεξάρτητα από το πού κάθονται. Θα υπάρχουν διάδρομοι κατασκευασμένοι από ημιδιαφανές υλικό που θα φτάνουν μέχρι το κοινό και οι οποίοι θα συνδέουν την κύρια σκηνή με άλλες μικρότερες παράπλευρες σκηνές. Οι θαυμαστές της θα μπορούν να χορέψουν σε αυτούς τους διαδρόμους σε απόσταση αναπνοής από το είδωλό τους.

Facebook Comments