Ικανοποίηση Στουρνάρα για τις αποφάσεις του Eurogroup

MarketNews

Ικανοποίηση Στουρνάρα για τις αποφάσεις του Eurogroup, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

H μεταρρύθμιση για την αναδιάρθρωση των τραπεζών και η Τραπεζική Ένωση -Ενιαίος Μηχανισμός Εξυγίανσης (SRM) και Διακυβερνητική Συμφωνία (IGA)- θα είναι τα θέματα που θα συζητηθούν σήμερα, στη δεύτερη σύνοδο εργασίας του άτυπου Ecofin, όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Ecofin, Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι πολύ πολύ ικανοποιημένος σε ό,τι αφορά την Ελλάδα και, όπως είπε, επτά χώρες πρέπει τώρα να απευθυνθούν για τις σχετικές σημαντικές αποφάσεις στα Κοινοβούλιά τους. Το Eurogroup έδωσε ήδη την έγκρισή του για να προχωρήσουν όλες αυτές οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες, προκειμένου να καταβληθούν οι επόμενες δόσεις.

«Είχαμε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις για την οικονομική κατάσταση και τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (SMEs). Ήταν ένα πολύ πλούσιο ECOFIN και Eurogroup», κατέληξε ο κ. Στουρνάρας.