Εδώ και περίπου 3 εβδομάδες η χώρα δείχνει ότι έχει εισέλθει ανεπίσημα σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Ή, σύμφωνα με μια άλλη ανάγνωση, η συγκυβέρνηση θα επιχειρήσει να παίξει την τελευταία ζαριά στη… ρουλέτα του διχασμού, τους ψεύδους, της υποκρισίας, της εξουσιολαγνείας και της… καρεκλομανίας!

Η σημερινή κυβέρνηση με το… αριστερό πρόσημο, υπό το βάρος των… αλύπητων και γενικευμένων πλειστηριασμών το 2018, της πλήρους εφαρμογής… νεοφιλελεύθερων μέτρων στο πλαίσιο της γ΄ αξιολόγησης, της πλήρους εκχώρησης όλων των περιουσιακών στοιχείων του Κράτους στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων μέσα στις επόμενες 51 ημέρες και τα αδιέξοδα στην κοινωνία, δεν πρόκειται να αντέξει. Όσο θα παραμένει φαινομενικά όρθια θα χρησιμοποιεί τα μοναδικά όπλα που διαθέτει: το ψέμα και το θράσος

Ο συγκολλητικός ιστός της εξουσίας έχει απλώσει στις… οθόνες μας όλο το εύρος των παρά φύση συμμαχιών. Ένα… αριστερό μόρφωμα τυχοδιωκτών συνυπάρχει με έναν αχαρακτήριστο δεξιό θίασο. Ένα… αριστεροψεκασμένο μόρφωμα στηρίζεται στην ψήφο 3 Μουσουλμάνων βουλευτών με τον κυβερνητικό εταίρο και πάλαι γνωστό… τουρκοφάγο, να έχει… καταπιεί τη γλώσσα του. Παρακολουθούμε τον… κόκκινο βραχίονα της κυβέρνησης να προάγει ο,τιδήποτε είναι αντίθετο προς το εθνικό και πατριωτικό και τον γαλάζιο βραχίονα να… καταπνίγει τον πόνο και την… ντροπή του στα ουίσκι και τη… ρουλέτα του ψεύδους, της υποκρισίας, της χυδαιότητας και της ξεφτίλας. Η… εξουσία, αγιάζει τα μέσα!

Είθισται, στα θέματα της ποινικής δικονομίας να ακούμε συχνά-πυκνά τους εγκληματίες να δηλώνουν μετανιωμένοι έχοντας ως προφανή στόχο την ελάφρυνση της θέσης τους. Αυτό, είτε γίνεται τεχνητά κατόπιν προτροπής του δικηγόρου, είτε γίνεται… αγνά και ειλικρινά, συνεκτιμάται από το δικαστήριο. Όποιος προσπαθεί να πείσει με το φιλότιμο του και την ειλικρινή μεταμέλειά του ότι δεν ήθελε να διαπράξει έγκλημα, στο τέλος καταφέρνει στις περισσότερες περιπτώσεις να μειώσει την ποινή του.

Στην Ελλάδα όμως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχουμε τους κατεξοχήν αρμόδιους για την άσκηση της οικονομικής πολιτικής, τον υπουργό και κυρίως τον υφυπουργό Οικονομικών να δηλώνουν ότι συνειδητά… σκότωσαν τους μικρομεσαίους με την άγρια και ληστρική φορολογία ή άλλα μέτρα, γιατί ήθελαν να ενισχύσουν τους… αδύναμους! Σίγουρα δεν το είπαν τυχαία. Βλέπουν ότι στην Ελλάδα του τρίτου και αχρείαστου μνημονίου των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι φτωχοί και οι πάμφτωχοι αυξάνονται. Τους λένε απροκάλυπτα ότι εσείς θα έχετε κάρτα σίτισης των 100 ευρώ (αξιοπρέπεια αλά Βενεζουέλα) γιατί τα πήραμε από τους… πλούσιους. Τόσο χαμηλά έχουν τους ανθρώπους σε αυτήν τη χώρα. Ναι, αυτούς που ήταν στη μικρομεσαία αστική τάξη και τώρα έχουν περάσει στο… κλαμπ των οριακά φτωχών, των πάμφτωχων ή των εξαθλιωμένων. Γιατί κατά βάθος οι τύποι αυτοί δεν έχουν στο μυαλό τους τη δημιουργία θετικών προϋποθέσεων για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, αλλά την υποτέλεια και την εξάρτηση των φτωχών, είτε σε επίπεδο τσέπης, είτε σε επίπεδο… μυαλού. Βέβαια, αυτά πρέπει να τα βλέπουν όσοι τους ψήφισαν, για να εκτιμήσουν το μέγεθος της προκλητικότητας και της θρασύτητας.

Αγαπητέ Συνέλληνα, κάποιοι πιστεύουν ότι μπορεί να σου κόψουν τα… πόδια και να σε πείσουν ότι θα είναι καλύτερο και πιο… λειτουργικό για σένα να κυκλοφορείς με… πατερίτσα. Και είναι διατεθειμένοι να το κάνουν με απόλυτο κυνισμό. Αυτοί που ρυθμίζουν τις τύχες εκατομμυρίων ψυχών ομολογούν με κυνικό τρόπο ότι διέπραξαν έγκλημα και ούτε λίγο ούτε πολύ το… απολαμβάνουν! Σου ζητούν να τους… αναγνωρίσεις ότι αυτό το έγκλημα το διέπραξαν για… ιερό (ιδεολογικό) σκοπό! Και βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό… Αν σε πείθουν, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου και του μυαλού σου. Εάν σου ζητήσουν συγγνώμη προεκλογικά (που δεν θα ζητήσουν…), οφείλεις να τους… περιποιηθείς με τον δικό σου τρόπο εκεί που πραγματικά πρέπει και… πονάει, δηλαδή στην κάλπη. Τον εγκληματία που σκότωσε άπαξ μπορείς να τον συγχωρήσεις. Αυτούς που εγκληματούν κατά συρροή και το ομολογούν πρέπει να τους στείλεις εκεί που τους αξίζει: στο… εκτελεστικό απόσπασμα της Ιστορίας! 

Facebook Comments