Με πολύ προσεκτικά βήματα ετοιμάζονται οι αλλαγές το Survivor 2, που θα έρθει στις οθόνες τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των «Παραπολιτκών, του ΣΚΑΪ και και της Acun Medya το Survivor 2 σε τίποτα δεν θα θυμίζει το Survivor 1. Για να επιτυχθεί ο στόχος της παραγωγής που είναι να επανεληφθεί η πολύ μεγάλη περσινή επιτυχία όλα θα πρέπει να αλλάξουν.

Από τα λίγα που θα παραμείνουν ίδια θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που θα αναλάβει ρόλο παρουσιαστή, ενώ οι φήμες που ακούστηκαν για συμμετοχή-έκπληξη του Γιώργου Αγγελόπουλου διαψεύδονται. Μετά την επιλογή των παικτών που δεν θα μοιάζουν με τους προηγούμενους, θα επιλεγούν οι Διάσημοι. Οπως αναφέρεται, θα υπάρχει ιδιαίτερα εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα κάστινγκ και οι συνεντεύξεις έχουν ξεκινήσει, με τις αιτήσεις φέτος να έχουν ξεπεράσει ακόμα και αυτές της Τουρκίας, μιας χώρας με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό από την Ελλάδα.

Ο τηλεθεατής θα δει διαφορές σε ό,τι αφορά στη σκηνοθεσία. Πρόκειται για ένα νέο Survivor υπό τη μορφή σόου. Γρήγορο μοντάζ, εικόνες «αεροπλανικές», ενώ θα αλλάξει και ο στίβος μάχης αφού τα αγωνίσματα θα είναι τελείως διαφορετικά έτσι ώστε να μην υπάρχουν συγκρίσεις με τον περσινό κύκλο του reality. Επίσης, οι παραλίες θα διαφέρουν, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή των παικτών.

Facebook Comments