Ένας άνθρωπος γίνεται σύμβολο ελπίδας, κρυμμένες αλήθειες, γνωστοί υπερήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους στις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.

«Stronger: Με τη δύναμη της ζωής»

Ο 27χρονος Τζέικ Μπόουμαν, θεατής του μαραθωνίου της Βοστόνης, τραυματίζεται βαριά ύστερα από έκρηξη βόμβας. Θα χάσει και τα δύο του πόδια, αλλά θα αναγνωρίσει έναν από τους δράστες και θα ξεκινήσει έναν ηρωικό αγώνα για να σταθεί ξανά όρθιος, κάνοντας το όνομά του συνώνυμο με το σύνθημα «Boston Strong».

Σκηνοθεσία Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν με τους: Τζέικ Τζίλενχαλ, Μιράντα Ρίτσαρντσον, Τατιάνα Μασλάνι


«Happy end»

Ένα εργατικό ατύχημα φέρνει στην επιφάνεια τα αθώα και τα ένοχα μυστικά της μεγαλοαστικής οικογένειας των Λοράν, ιδιοκτητών κατασκευαστικής εταιρείας.

Σκηνοθεσία Μίκαελ Χάνεκε με τους: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ματιέ Κασοβίτς, Ζαν-Λουί Τρεντινιάν, Φαντίν Αρντουάν

«Justice league»

Ωθούμενος από την αποκατεστημένη πίστη του στην ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την ανιδιοτελή πράξη του Superman, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσει έναν ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό. Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δρουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα μετά-ανθρώπων που θα αντισταθούν σ’ αυτήν την καινούργια απειλή.

Σκηνοθέτης: Ζακ Σνάιντερ με τους: Τζάρεντ Λέτο, Γκαλ Γκαντότ, Μπεν Άφλεκ, Άμπερ Χερντ, Έιμι Άνταμς, Χένρι Καβίλ, Τζέισον Μομόα, Τζέσε Άιζεμπεργκ, Έζρα Μίλερ, Νταϊάν Λέιν, Τζέρεμι Άιρονς, Τζ. Κ. Σίμονς και Γουίλεμ Νταφόε

«Αρδέννες»

Ιστορική καταγραφή των φυλετικών διακρίσεων στις ΗΠΑ μέσω των εμπειριών του πολιτικού διανοητή Τζέιμς Μπόλντουιν.

Σκηνοθεσία Ραούλ Πεκ

«Επικίνδυνες ψαρικές αποστολές»

Το καρχαριάκι Παπ ανακαλύπτει υφάλους με πολύτιμα αβγά που κλέβουν οι άνθρωποι, τους οποίους αποφασίζει να εκδικηθεί.

Σκηνοθεσία Άουν Χόε Γκο


 

Facebook Comments