'

Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή του ηγέτη της Κεντροαριστεράς

MarketNews

Άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή του ηγέτη της Κεντροαριστεράς , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Στα εκλογικά κέντρα βρέθηκαν από τα ξημερώματα της Κυριακής οι εφορευτικές επιτροπές και οι κάλπες για την εκλογή του αρχηγού του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Οι κάλπες θα μείνουν ανοικτές από τις 8πμ έως τις 8μμ και οι ψηφοφόροι καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα στην Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο όσοι είχαν συμμετάσχει την πρώτη Κυριακή ενώ οι εκλογείς μπορεί να αλλάξουν εκλογικό τμήμα, αν βρεθούν σε άλλη περιοχή, καθώς η βάση δεδομένων είναι κοινή για όλα τα τμήματα.

Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Χρηματική συμμετοχή δεν υπάρχει, όποιος το επιθυμεί, όμως, θα μπορεί να προσφέρει ότι μπορεί για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Τα αποτελέσματα, σύμφωνα με τον Νίκο Αλιβιζάτο, θα είναι γνωστά περίπου στις 10 το βράδυ, εκτός κι αν παρουσιαστούν προβλήματα στη ψηφοφορία.