Πιέσεις για το USD στο άνοιγμα της Νέας Υόρκης – Βυθίζεται ο DAX

FXCM

Πιέσεις για το USD στο άνοιγμα της Νέας Υόρκης – Βυθίζεται ο DAX, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σημαντικές πιέσεις άσκησαν οι traders στο USD μετά το άνοιγμα της Νέας Υόρκης την Δευτέρα, με το EUR/USD να επιστρέφει στο 1.3745, ενώ την ίδια ώρα το GBP/USD στοχεύει στην επιστροφή στο 1.6635.

To ρίσκο στο EUR
Η ισοτιμία του EUR/USD επιχείρησε από το πρωί να φτιάξει μια βάση πίσω από το 1.3700, και με τις δηλώσεις Marsch και την έκθεση της ΕΚΤ έχτισε σταδιακά μια ανοδική αντίδραση που το οδήγησε στην διάσπαση του τεχνικού 1.3725. Η στερλίνα εμφάνισε διάθεση ρίσκου τόσο έναντι του USD, όσο και έναντι των commodity currencies.

Το USD/JPY έδειξε διάθεση να επιστρέψει στο 103.30, αλλά οι πιέσεις στο USD δεν επέτρεψαν ση συνέχιση της ανόδου.

Σημαντικές πιέσεις για τον γερμανικό DAX – Μεγάλες πιέσεις σε όλη την Ευρώπη
Μεγάλες πιέσεις όχι μόνο στον γερμανικό DAX που επιστρέφει στις 9.500 μετά την προσέγγιση των 9.700 την περασμένη Πέμπτη, αλλά και στο σύνολο της Ευρώπης. Ο αγγλικός FTSE έρχεται δεύτερος σε απώλειες με το σημερινό -1.09% επιστρέφοντας στις 6.600 μονάδες.

«Καρφωμένος» στα $1.300 ο χρυσός
Μικρή διακύμανση για το πολύτιμο μέταλλο, που επιχειρεί να φτιάξει μια βάση για να κινηθεί προς τα $1.330. Διάθεση υπάρχει στην ενέργεια με το φυσικό αέριο να ενισχύεται 0.93%.