'

Φ. Γεννηματά: Να αποδοθούν οι ευθύνες

MarketNews

Φ. Γεννηματά: Να αποδοθούν οι ευθύνες, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε από το βήμα της Βουλής η Φώφη Γεννηματά, χαρακτηρίζοντας την απόπειρα μετάθεσης των ευθυνών, προσβλητική.

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι τα μέτρα που έγιναν τα προηγούμενα έτη δεν επαρκούν και ζήτησε να ξεπαγώσουν οι μελέτες και τα έργα, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι έχει περικόψει 722 εκατομμύρια ευρώ από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων.

Η Φώφη Γεννηματά κάλεσε την κυβέρνηση να αναστείλει άμεσα την πληρωμή οφειλών των πληγέντων νοικοκυριών προς το κράτος και τις τράπεζες , καθώς επίσης και τους πλειστηριασμούς.

Αναφερόμενη στο κοινωνικό μέρισμα, ζήτησε από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να τηρήσει την δεσμευσή του ότι προτίθετο να παραιτηθεί σε περίπτωση μείωσης του αφορολόγητου, όπερ και εγένετο και απευθυνόμενη στη ΝΔ, σημείωσε ότι η συγκεκριμένη παροχή αποτελεί πρόταση του ΠΑΣΟΚ και πιο συγκεκριμένα του Βασίλη Κεγκέρογλου.