Θέλετε να τονώσετε άμεσα την κουρασμένη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα σας; Υπάρχει λύση και είναι μάλιστα απλή και οικονομική.Μετατρέψτε το μπάνιο σας σε σπα με τα παρακάτω υλικά.

1. Γιαούρτι + μέλι

Τα προβιοτικά που περιέχει το γιαούρτι ενυδατώνουν το δέρμα και χαρίζουν λάμψη. Από την άλλη, το μέλι έχει σημαντικές αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Αναμείξτε δύο μέρη γιαούρτι με ένα μέρος μέλι σε ένα μικρό μπολ. Μην το φάτε! Χρησιμοποιήστε το σαν μάσκα προσώπου για 15 με 20 λεπτά και μετά ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

2. Μαγειρική σόδα + μέλι + νερό

Ιδανική συνταγή για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Η μαγειρική σόδα βοηθά στην απολέπιση και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος χωρίς να επιβαρύνει το δέρμα. Συνδυάστε μία κουταλιά μέλι με μία κουταλιά μαγειρική σόδα. Προσθέστε λίγες σταγόνες νερό για να φτιάξετε μια συμπαγή κρέμα και κάντε μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο.

3. Μαύρη ζάχαρη + γάλα + βανίλια

Η μαύρη ζάχαρη είναι το ιδανικό συστατικό για απολέπιση στο σπίτι. Αναμείξτε δύο μέρη γάλα με ένα μέρος μαύρη ζάχαρη και λίγες σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κρέμα απολέπισης σε όλο το σώμα. Για έξτρα ενυδάτωση, προσθέστε στο μείγμα έναν κρόκο αυγού.

Facebook Comments