Τo www.jamjar.gr, το μεγαλύτερο marketplace αφιερωμένο στα πιο “youniquely created” προϊόντα παραμένει πιστό στο χριστουγεννιάτικο ραντεβού που δίνει εδώ και τέσσερα χρόνια μe τους λάτρεις της ελληνικής δημιουργίας και επιστρέφει δυναμικά με ένα άκρως εορταστικό και φυσικά, πολύ ξεχωριστό bazaar! Το christmas jamjar bazaar 2017 θα πραγματοποιηθεί 16,17 και 18 Δεκεμβρίου στο Μετρό του Συντάγματος από τις 09.00 έως τις 21.00 με Μεγάλο Χορηγό τη VISA.

Οι επισκέπτες του bazaar θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους δημιουργούς που κρύβονται πίσω από τα εκατοντάδες jamjar pages, να θαυμάσουν τα μοναδικά και πολύ ιδιαίτερα προϊόντα τους και να κάνουν τις δικές τους επιλογές αγοράζοντας δώρα για μικρούς και μεγάλους! Συγκεκριμένα, στο bazaar θα συμμετάσχουν 50 από τους ταλαντούχους δημιουργούς του jamjar.gr οι οποίοι θα παρουσιάσουν πολύ πρωτότυπα γούρια, Χριστουγεννιάτικα στολίδια και είδη διακόσμησης, μοναδικά κοσμήματα, αξεσουάρ που θα κάνουν αίσθηση, παιδικά είδη που θα κλέψουν την παράσταση και είδη σπιτιού που θα εντυπωσιάσουν!

Μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα, όσοι τυχεροί επισκεφθούν το τριήμερο christmas jamjar bazaar 2017 θα απολαύσουν μια “younique” shopping βόλτα, αγοράζοντας δώρα για τους ίδιους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε ένα γιορτινό κλίμα γεμάτο χαμόγελα, έμπνευση και πολλή αγάπη! Με την υποστήριξη της VISA, Μεγάλου Χορηγού της εκδήλωσης, θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια χρησιμοποιώντας τη VISA κάρτα τους, απολαμβάνοντας παράλληλα και λαχταριστά γλυκά κεράσματα από τα Fresh.

Στο christmas jamjar bazaar θα συμμετάσχουν οι παρακάτω δημιουργοί της πλατφόρμας:

–         A HANDMADE AFFAIR

–         Arju

–         Artemis Studio

–         AthenArt Contemporary Jewelry

–         Beaucoup Creations

–         Beauty Diaries

–         _bloblo

–         Borse.gr

–         CHASE THE SUN contemporary jewellery

–         CHEZ ART

–         CuteAsAButton

–         dandelions

–         evirenieri

–         handmade glass – lidaraissi

–         Happy Deck

–         jam

–         Joan Liontou crafts+design

–         Jocean

–         Kaselaki

–         Katerina Chatzipetraki

–         Lifelikes

–         Lizas Little Things

–         Lobsters and Boards

–         mademoiselle

–         Manolias Art

–         Margie handcraft

–         ▪ Maridée ▪

–         Marilyda

–         Maria Marmara Jewellery

–         Marok Jewellery

–         marsmallow jewels

–         maxum

–         mon petit chou

–         muki natural jewels

–         ms. Thimble

–         my Bling

–         My RIO by Evinhia

–         North & South

–         Pennys Crafts

–         Playful Sense

–         PouaStories

–         The Penguin – Handmade Stories

–         QJBoutique

–         Que Sera

–         Studio Boneli

–         Think Bricks

–         Tocasol

–         Xoutous Creations

–         Ακατέργαστο

–         Ιωάννα Χ.

Σχετικά με το jamjar

Το  www.jamjar.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο online marketplace αφιερωμένο στα youniquely created προϊόντα των πιο ταλαντούχων Ελλήνων δημιουργών! Στόχος της πλατφόρμας είναι να βοηθήσει τους ανεξάρτητους δημιουργούς να πουλήσουν τη δουλειά τους online έξυπνα, προσφέροντας παράλληλα στους καταναλωτές που αναζητούν το κάτι διαφορετικό τη δυνατότητα να αγοράσουν online τις πιο πρωτότυπες, τις πιο ‘ψαγμένες’ δημιουργίες. Το jamjar απαρτίζεται από την dream team των Ελλήνων ανεξάρτητων χειροτεχνών, οι οποίοι προωθούν και πουλούν στα 450 jamjarpages τους σχεδόν 20.000 χειροποίητες δημιουργίες από μοναδικά και πολύ εντυπωσιακά κοσμήματα, αξεσουάρ, ρούχα, παιδικά, μέχρι είδη σπιτιού, τέχνης αλλά και φυσικά καλλυντικά.

Για περισσότερες πληροφορίες:

[email protected]

+215 215 4261-2

Facebook Comments