Ο «Πόλεμος των άστρων» επιστρέφει ενώ ο Άι Βασίλης προσπαθεί να αποδείξει ποιος είναι… στις νέες ταινίες της εβδομάδας.

«Star Wars: Οι τελευταίοι Τζεντάι»

Έχοντας κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο των Jedi, η Rey συναντά τον Luke Skywalker σε μια περιπέτεια με την Leia, τον Finn και τον Poe, στο επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας που ξεκλειδώνει τα μυστήρια της Δύναμης και τα μυστικά του παρελθόντος.

Σκηνοθεσία: Ραίαν Τζόνσον
Με τους: Ντέζι Ρίντλεϊ, Ντόμναλ Γκλίζον, Λόρα Ντερν, Κέλι Μέρι Τραν, Μπενίτσιο Ντελ Τόρο

«Η ψυχή και το σώμα»

Ο οικονομικός διευθυντής και η διευθύντρια ποιοτικού ελέγχου ενός εργοστασίου παραγωγής βόειου κρέατος διαπιστώνουν πως κάθε βράδυ μοιράζονται ακριβώς το ίδιο όνειρο.

Σκηνοθεσία Ίλντικο Ενιέντι με τους: Αλεξάντρα Μπόρμπελι, Γκέζα Μόρσανι, Έρβιν Νάγκι

«Δεν είμαι η Μαντάμ Μποβαρί»

Εξαπατημένη από τον άντρα της, μια γυναίκα ξεκινάει δικαστικό αγώνα για να αποδείξει τη δολοπλοκία του. Αν και παγιδεύεται στα γραφειοκρατικά γρανάζια του κινεζικού δικαστικού και πολιτικού συστήματος, επιμένει πεισματικά φτάνοντας μέχρι το Πεκίνο και τις κομματικές συνεδριάσεις.

Σκηνοθεσία Σιαογκάνγκ Φενγκ με τους: Φαν Μπινγκμπίνγκ, Γκούο Τάο, Ντα Πενγκ

«Χριστούγεννα & ΣΙΑ»

Όταν όλα του τα ξωτικά αρρωσταίνουν παραμονές Χριστουγέννων, ο Αϊ-Βασίλης αναγκάζεται να κατεβεί στη Γη για να βρει… βιταμίνες.

Σκηνοθεσία Αλέν Σαμπά με τους: Αλέν Σαμπά, Γκολσιφτέ Φαραχανί, Οντρέ Τοτού, Ζαν-Πιέρ Μπακρί

«Coco: Το Γεύμα του Δάντη – Μία σύντομη ιστορία»

Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές -, ο Miguel ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ernesto de la Cruz. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Miguel θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα, και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Miguel.

Σκηνοθεσία: Λι Άνκριτς, Άντριαν Μολίνα 

Facebook Comments