Πληροφορίες για νεκρούς στην Ουκρανία

MarketNews

Πληροφορίες για νεκρούς στην Ουκρανία, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv
Οι συγκρούσεις κοντά στην είσοδο της πόλης Σλαβιάνσκ, η οποία αποτελεί προπύργιο φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία και πολιορκείται από ελαφρά θωρακισμένα του ουκρανικού στρατού, στοίχισαν τη ζωή τουλάχιστον ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό άλλου ενός, ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές στην περιοχή.
 
«Σύμφωνα με πληροφορίες που διαθέτουν οι υπηρεσίες υγείας της περιφερειακής κυβέρνησης υπάρχουν ένας νεκρός και ένας τραυματίας», ανέφερε το γραφείο Τύπου της περιφέρειας Ντονέτσκ. 
 
Ο τραυματίας νοσηλεύεται στη Σλαβιάνσκ, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ωστόσο το υπουργείο Εσωτερικών της μεταβατικής κυβέρνησης στο Κίεβο ανακοίνωσε ότι οι νεκροί στη Σλαβιάνσκ είναι «μέχρι και πέντε».
 
«Κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων έως και πέντε τρομοκράτες εξοντώθηκαν» και «ένας στρατιώτης τραυματίστηκε» στις τάξεις των ουκρανικών δυνάμεων, όπως ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του. Τρία οδοφράγματα των αυτονομιστών στην είσοδο της πόλης «καταστράφηκαν», προσέθεσε.