Τι κρύβει η στάση της;

Axiaplus

Τι κρύβει η στάση της;, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Οι συνεχείς παρεμβάσεις της Ντόρας Μπακογιάννη τις τελευταίες ημέρες έχουν δημιουργήσει ερωτηματικά στη Νέα Δημοκρατία με αποκορύφωμα τη δήλωση βόμβα που έκανε το πρωί του Σαββάτου χαρακτηρίζοντας τη ΝΔ μικρό κόμμα.

Η παρέμβαση αυτή της κα Μπακογιάννη έδωσε λαβή για ποικίλα σχόλια και ερμηνείες και ο εκνευρισμός ήταν εντονότατος, αφού βρισκόμαστε σχεδόν στην τελική ευθεία των εκλογών και το κόμμα το μόνο που δεν θέλει να δώσει είναι πως υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα.

Αν και οι περισσότεροι ξαφνιάστηκαν από την κίνηση της κ. Μπακογιάννη, οι περισσότεροι θεωρούν ότι ήταν μια ξεκάθαρη προειδοποίηση για το σύστημα του Μεγάρου Μαξίμου και τον πόλεμο που δέχεται από ορισμένα πρόσωπα ώστε να μην επιλεγεί τελικά από την ελληνική κυβέρνηση για τη θέση της κοινοτικής επιτρόπου.

Η ίδια πάντως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και ειδικά εάν αυτό την αφορά και θεωρεί ότι προσβάλλεται ενώ σε περίπτωση ήττας της ΝΔ με διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται να θέσει αρκετά ζητήματα για το κόμμα και την ηγεσία.