Συνεργασία ΟΛΠ και Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά με στόχο την ενίσχυση της κρουαζιέρας

MarketNews

Συνεργασία ΟΛΠ και Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά με στόχο την ενίσχυση της κρουαζιέρας  , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η συνεργασία ΟΛΠ και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, για να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα των επιβατών κρουαζιέρας στην πόλη, με συνέργειες όπως η εφαρμογή «Go Piraeus», το τουριστικό τρένο, η σήμανση προς τα αξιοθέατα και το εμπορικό κέντρο της πόλης, η προβολή της πειραϊκής αγοράς κ.ά. συμφωνήθηκε στη συνάντηση που είχαν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. Γ. Ανωμερίτης με τον πρόεδρο του συλλόγου της περιοχής Ν. Μανεσιώτης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου «διαπιστώθηκε η επιβεβλημένη ανάγκη το Λιμάνι του Πειραιά να κρατήσει τον δημόσιο χαρακτήρα του, με παράλληλη παραχώρηση επιμέρους λειτουργιών του σε εταιρείες ή ομίλους εταιρειών, που διαθέτουν τεχνογνωσία στην διαχείριση λιμανιών, ανάλογα με την εξειδίκευσή τους. Οι σύνθετες δραστηριότητες του Λιμένα Πειραιά -εμπορευματικός λιμένας, λιμένας κρουαζιέρας και λιμένας ακτοπλοΐας - επιβάλλουν αυτές οι εξειδικευμένες λειτουργίες να παραμείνουν όλες ζωντανές, προς όφελος τόσο του Λιμανιού, όσο και της πόλης, αλλά και της ελληνικής οικονομίας στο σύνολό της».

Ακόμη, διαπιστώθηκε τέλος η ειλικρινής διάθεση συνεργασίας των δυο πλευρών, για την επίλυση των προβλημάτων και την αξιοποίηση των ευκαιριών, που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της πόλης του Πειραιά, της αγοράς και του Λιμανιού.