Τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρξουν νέο μνημόνιο και νέα μέτρα, έδωσε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ANT1.

Οπως υπογράμμισε, εφόσον επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι της χώρας και υπάρξει πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 1 δισ. ευρώ, δεν θα χρειαστούν άλλα μέτρα.

Παράλληλα, o κ.Σαμαράς χαιρέτησε τη δήλωση του χθεσινού Eurogroup για το χρέος, τονίζοντας ότι αποτελεί μια «ανταμοιβή» για τα επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας.

«Χρειάζονται σταθερά βήματα που θα αποκλείσουν την αβεβαιότητα στο εσωτερικό της χώρας και θα αποκλείσουν την ανυποληψία στο εξωτερικό» είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «μιλάει για το χθες και υπόσχεται στους πάντες τα πάντα, επιστρέφοντας στο χειρότερο λαϊκισμό».

«Μας είπε ότι “λεφτά υπάρχουν”, θα πρέπει να είναι πολύ σκούρα τα πράγματα στο ΣΥΡΙΖΑ για να το λέει αυτό» δήλωσε ο κ.Σαμαράς και κατηγόρησε τον κ.Τσίπρα και την αξιωματική αντιπολίτευση ότι καπηλεύονται και εκμεταλεύονται το πρόβλημα και την οδύνη του Ελληνα πολίτη.

«Ο κ.Τσίπρας αναδείχθηκε από την κρίση, όταν φύγει η κρίση θα εξαφανιστεί και αυτός» τόνισε.

Facebook Comments