Κορυφαίο νησί της Ευρώπης, τέταρτη παγκοσμίως η Σαντορίνη

MarketNews

Κορυφαίο νησί της Ευρώπης, τέταρτη παγκοσμίως η Σαντορίνη, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η Σαντορίνη ψηφίσθηκε ως το κορυφαίο νησί στην Ευρώπη και ως το τέταρτο κορυφαίο στον κόσμο από τους χρήστες του TripΑdvisor, που αποτελεί τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο παγκοσμίως με περισσότερους από 315 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες.

Αναλυτικά, στη λίστα με τα δέκα κορυφαία νησιά στην Ευρώπη που δημοσιοποίησε χθές ο διεθνής ιστότοπος, την πρώτη θέση κατέλαβε η Σαντορίνη, την τρίτη η Κρήτη και την τέταρτη η Ζάκυνθος.

Στη λίστα με τα δέκα κορυφαία νησιά στον κόσμο υπήρχαν μόνο δύο ευρωπαϊκές παρουσίες: της Σαντορίνης που κατέλαβε την τέταρτη θέση και της πορτογαλικής νησιωτικής περιοχής Μαδέρα, που κατέλαβε την έκτη θέση.

Την πρώτη θέση στην παγκόσμια λίστα κατέλαβε η νησιωτική περιοχή Προβιντενσιάλες στην Καραϊβική. Στη λίστα με τα δέκα κορυφαία νησιά στη χώρα μας, την πρώτη θέση κατέλαβε, επίσης, η Σαντορίνη και ακολούθησαν η Κρήτη, η Ζάκυνθος, η Ρόδος, η Κεφαλονιά, η Μύκονος, η Κέρκυρα, η Νάξος, η Ελαφόνησος και η Σκιάθος.

Οι πληροφορίες από την Trivago είναι βασισμένες σε αναζητήσεις που έγιναν μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 20 Απριλίου για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 30 Απριλίου και 4 Μαΐου. Σύμφωνα με στοιχεία της Τrivago, η οποία διατηρεί 49 διεθνείς πλατφόρμες, πάνω από 80 εκατ. χρήστες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της σε μηνιαία βάση.