ΟΠΑΠ: Υπεγράφη η σύμβαση με ΤΑΙΠΕΔ για το ιπποδρομιακό στοίχημα

MarketNews

ΟΠΑΠ: Υπεγράφη η σύμβαση με ΤΑΙΠΕΔ για το ιπποδρομιακό στοίχημα, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Με την υπογραφή της σύμβασης παραχωρείται το αποκλειστικό δικαίωμα διοργάνωσης αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος με την Ιπποδρομίες Α.Ε. για τα επόμενα 20 χρόνια.

Η Ιπποδρομίες Α.Ε. είναι 100% θυγατρική της ΟΠΑΠ για 20 χρόνια.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας «ολοκληρώνεται με επιτυχία μια απαιτητική διεθνής διαγωνιστική διαδικασία που διεξήχθη με τις πλέον αυστηρές δικλείδες ασφαλείας για το Ελληνικό Δημόσιο και σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας».

Η προσφορά ύψους 40.500.000 ευρώ της ΟΠΑΠ Investments ήταν η υψηλότερη, και το Σεπτέμβριο του 2014 ανακηρύχθηκε προτιμητέος επιτυχών πλειοδότης, για τη χορήγηση διοργάνωσης και διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Ο Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιος Πιτσιόρλας δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια δύσκολη αποκρατικοποίηση, ενώ καταφέραμε να μεγιστοποιήσουμε το τελικό τίμημα προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.

Στόχος του ΤΑΙΠΕΔ ήταν πάντα η απρόσκοπτη συνέχιση της ελληνικής ιπποδρομιακής δραστηριότητας στο Μαρκόπουλο Αττικής, με τους καλύτερους δυνατούς όρους που θα διασφαλίζουν την ανάπτυξή της».