Μητρόπουλος: Ουτοπία ο έντιμος συμβιβασμός

MarketNews

Μητρόπουλος: Ουτοπία ο έντιμος συμβιβασμός , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

«Μάλλον ουτοπία» χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, τον έντιμο συμβιβασμό με τους δανειστές, διαφοροποιούμενος από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Το δημοψήφισμα άπαντα στον εκβιασμό των δανειστών... Γι’ αυτό πρέπει πριν την επίτευξη συμφωνίας να ερωτηθεί ο λαός αν θέλει τρίτο μνημόνιο ή νέα μέτρα, δεδομένης όμως της αμετάθετης θέσης να παραμείνει η χώρα στο ευρώ» τόνισε ο κ. Μητρόπουλος στο Mega.

Κληθείς δε να σχολιάσει στις αλλαγές στη διαπραγματευτική ομάδα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο ιδανικότερος εθνικός διαπραγματευτής ήταν και παραμένει ο Γιάνης Βαρουφάκης».

«Οι δανειστές έκαναν πολιτικό bullying στον εθνικό διαπραγματευτή... θέλω να αποφευχθεί η όποια απαξίωσή του» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να πιστεύω ότι ήταν και παραμένει ο κ. Βαρουφάκης ο σχεδιαστής και ο εκφραστής του ελληνικού διαπραγματευτικού σχεδίου» πρόσθεσε.