Μοσκοβισί: Η Ελλάδα οφείλει να πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις

MarketNews

Μοσκοβισί: Η Ελλάδα οφείλει να πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

«Η Ελλάδα οφείλει να πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις ώστε να κάνει την οικονομία της πιο ελκυστική» τόνισε σε γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωζώνης Πιερ Μοσκοβισί.

«Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην Ευρωζώνη. Δεν υπάρχει σχέδιο Β’, όμως χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις» τόνισε, προσθέτοντας ότι «η συμμετοχή στη ζώνη του ευρώ συνεπάγεται το σεβασμό στους κανόνες».

«Εμείς από την πλευρά μας θα πράξουμε ό,τι χρειάζεται προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει στη ζώνη του ευρώ» επισήμανε ο Πιερ Μοσκοβισί. Σύμφωνα με το γάλλο επίτροπο, στην Ελλάδα χρειάζεται μια αποτελεσματική φορολογική διοίκηση που θα επιτρέψει την ενίσχυση των κρατικών ταμείων.

Σε ό,τι αφορά τη Γαλλία ανέφερε ότι «έχουμε ένα καλό διάλογο με τις γαλλικές αρχές. Η Γαλλία πρέπει να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις για τον εαυτό της».