Μπερλουσκόνι: Στον οίκο ευγηρίας για να «εκτίσει» την ποινή του

MarketNews

Μπερλουσκόνι: Στον οίκο ευγηρίας για να «εκτίσει» την ποινή του , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σε οίκο ευγηρίας που βρίσκεται κοντά στο Μιλάνο, βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, καθώς σήμερα ξεκινά η έκτιση της ποινής για παροχή κοινωφελούς εργασίας, που του επέβαλε το δικαστήριο.

Μάλιστα ο καθολικός οίκος ευγηρίας ξεκαθάρισε ότι ο κ. Μπερλουσκόνι δεν θα έχει ειδική μεταχείριση, αλλά θα αντιμετωπιστεί όπως οποιοσδήποτε άλλος εργαζόμενος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι γλίτωσε τη φυλακή λόγω του Ιταλικού δικαστικού συστήματος που είναι επιεικές για ανθρώπους άνω των 70 ετών, όπως ο κ., Μπερλουσκόνι, που διανύει το 77ο έτος της ηλικίας του. Χθες αναγκάστηκε να παραδώσει και το διαβατήριό του, ενώ η μετακίνησή του εντός Ιταλίας υπόκειται σε αυστηρούς περιορισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει φροντίσει να προετοιμαστεί για τη νέα «εργασία» του, καθώς διάβασε ειδικά άρθρα για την ασθένεια Αλτσχάιμερ.