Νέο ESET® Mobile Security με προληπτική λειτουργία Anti-Theft

MarketNews

Νέο ESET® Mobile Security με προληπτική λειτουργία Anti-Theft, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Τη νέα έκδοση της λύσης ESET Mobile Security ανακοίνωσε σήμερα η ESET®. Το νέο ESET Mobile Security προσφέρει στους χρήστες Android την προληπτική λειτουργία Anti-Theft για τον εντοπισμό χαμένων ή κλεμμένων συσκευών, την οποία ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί διαδικτυακά, μέσα από το εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας της πλατφόρμας my.eset.com.

Οι λειτουργίες βασικής προστασίας προσφέρονται δωρεάν για πάντα, ωστόσο διατίθενται και  «Premium» χαρακτηριστικά, από τα οποία μπορεί να επωφεληθεί ο χρήστης αν επιλέξει να εγγραφεί.

Η λειτουργία Anti-Theft προνοεί ανιχνεύοντας δυνητικά απειλητικές καταστάσεις και λαμβάνει προληπτικά μέτρα για τη διευκόλυνση του εντοπισμού μίας κλεμμένης ή χαμένης συσκευής. Στους «Premium» χρήστες, η νέα λειτουργία στέλνει την τελευταία τοποθεσία της συσκευής, όταν η μπαταρία φτάσει σε κρίσιμο επίπεδο, και τραβάει φωτογραφίες από εμπρός/πίσω κάμερες όταν εισαχθεί λανθασμένο PIN/μοτίβο ή αν ανιχνευθεί αλλαγή κάρτας SIM χωρίς εξουσιοδότηση. Όλα τα δεδομένα της συσκευής είναι προσβάσιμα μέσω της πλατφόρμας my.eset.com.

«Οι σύγχρονοι χρήστες βασίζονται στις κινητές συσκευές τους για να επικοινωνήσουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, να αποθηκεύσουν δεδομένα, ακόμη και να πραγματοποιήσουν οικονομικές συναλλαγές. Η απώλεια ή κλοπή μίας συσκευής, εκτός του άγχους που προκαλεί, θέτει σε κίνδυνο πολλά ευαίσθητα δεδομένα», επισημαίνει ο Ignacio Sbampato, Chief Sales and Marketing Officer της ESET. «Οι πελάτες μας αναφέρονται συχνά στη σημασία του γρήγορου, αποτελεσματικού και εύκολου εντοπισμού μίας συσκευής, και είμαστε περήφανοι που λανσάρουμε τη νέα και βελτιωμένη έκδοση του ESET Mobile Security με λειτουργίες καλύτερης προστασίας των κινητών συσκευών.»

Το ESET Mobile Security, με μία σειρά ισχυρών χαρακτηριστικών ασφάλειας που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη Android χωρίς να ανησυχεί για κυβερνοαπειλές, διατίθεται σε δύο εκδοχές: τη δωρεάν και την «premium». Η δωρεάν εκδοχή της εφαρμογής προσφέρει βασική προστασία, συμπεριλαμβάνοντας την πλήρη σάρωση της συσκευής, τη σάρωση των στοιχείων από εφαρμογές που έχουν ληφθεί και βασικές λειτουργίες Anti-Theft. Στα χαρακτηριστικά της έκδοσης «Premium», που ξεκλειδώνονται μετά την ενεργοποίηση της δοκιμαστικής περιόδου 30 ημερών ή με την αγορά της σχετικής άδειας, περιλαμβάνονται: Προγραμματισμένη Σάρωση, Σάρωση κατά τη φόρτιση, προηγμένες  Προληπτικές Λειτουργίες Anti-Theft, όπως η ενσωμάτωση με την πλατφόρμα my.eset.com, Φίλτρο SMS και Κλήσεων και Έλεγχο Ασφάλειας.

Χαρακτηριστικά του Νέου Προληπτικού Anti-Theft και της πλατφόρμας my.eset.com:

• Ενσωμάτωση με το περιβάλλον εργασίας της πλατφόρμας my.eset.com για συσκευές Android και Windows notebooks, που προστατεύονται από το ESET Smart Security.
• Αντιστοίχιση SIM – Λήψη απομακρυσμένων εντολών ακόμη κι αν εισαχθεί κάρτα SIM χωρίς εξουσιοδότηση.
• Εντοπισμός Τοποθεσίας - Διαδικτυακή διαχείριση του Anti-Theft. Ορισμός συσκευής ως χαμένης στο my.eset.com. Η θέση της συσκευής εμφανίζεται σε χάρτη σε πραγματικό χρόνο, ώστε να μπορεί ο χρήστης να εντοπίσει γρήγορα τα ίχνη της.
• Ανίχνευση Ύποπτων Συνθηκών – Αυτόνομη προληπτική δράση μετά την εισαγωγή λανθασμένου PIN/μοτίβου ή ανίχνευσης αλλαγής μη εξουσιοδοτημένης SIM.
• Φωτογραφίες – Αν η συσκευή οριστεί ως χαμένη, αυτόματη λήψη φωτογραφιών από εμπρός/πίσω κάμερες και αποστολή τους στο my.eset.com για να διευκολυνθεί η αναγνώριση της τοποθεσίας.
• Μήνυμα στην Οθόνη – Προσαρμοσμένο μήνυμα προς όποιον πιθανά βρει τη συσκευή.
• Χαμηλή Μπαταρία – Αν η μπαταρία βρίσκεται σε κρίσιμα χαμηλό επίπεδο, αποστολή της τρέχουσας τοποθεσίας της στο my.eset.com.
• Στοιχεία της Διεύθυνσης IP του χρήστη – Καταχώριση των διευθύνσεων IP που συνδέθηκε η συσκευή από τη στιγμή που ορίστηκε ως χαμένη.

Για να κατεβάσουν τη δωρεάν έκδοση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα:
http://www.eset.com/gr/download/home/detail/family/25/, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το  ESET Mobile Security διατίθενται στο: http://www.eset.com/gr/home/products/mobile-security-android/

Σχετικά με την ESET


H ESET®, πρωτοπόρος της προληπτικής προστασίας και ο δημιουργός της βραβευμένης NOD32® τεχνολογίας, πρωτοστάτησε και συνεχίζει να ηγείται στη βιομηχανία λύσεων ασφάλειας για τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές. Για πάνω από 25 χρόνια, η Εταιρεία συνεχίζει να οδηγεί τη βιομηχανία στην προληπτική ανίχνευση ηλεκτρονικών απειλών. Κατακτώντας το 80ο βραβείο "VB100” τον Ιούνιο 2013, το ESET NOD32 Antivirus κατέχει ρεκόρ στα συγκεκριμένα βραβεία από το περιοδικό Virus Bulletin, χωρίς να έχει χάσει κανένα “In-the-Wild” worm ή ιό, από την πρώτη συμμετοχή της στις συγκριτικές δοκιμές, το 1998.

Παράλληλα, η τεχνολογία ESET NOD32® κατέχει τη μεγαλύτερη συνεχόμενη σειρά βραβείων VB100 στη βιομηχανία λογισμικού AV. Επίσης, η ESET έχει βραβευθεί πολλές φορές από το AV-Comparatives, το AV Test καθώς και άλλους αναγνωρισμένους οργανισμούς. Εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως εμπιστεύονται τα προϊόντα ESET NOD32® Antivirus, ESET Smart Security® , ESET Cyber Security® (λύση για Mac), το ESET Mobile Security® και Endpoint Security Solutions for Business, οι οποίες είναι από τις πιο δημοφιλείς λύσεις ασφαλείας στον κόσμο.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Μπρατισλάβα (Σλοβακία), με περιφερειακά κέντρα σε Σαν Ντιέγκο (ΗΠΑ), Μπουένος Άιρες (Αργεντινή) και Σιγκαπούρη. Η ESET διαθέτει ερευνητικά κέντρα ανά τον κόσμο σε Μπρατισλάβα, Σαν Ντιέγκο, Μπουένος Άιρες, Σιγκαπούρη, Πράγα, Κόσιτσε (Σλοβακία), Κρακοβία (Πολωνία), Μόντρεαλ (Καναδάς) και Μόσχα (Ρωσία). Η ESET στη περιοχή μας διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και στη Λευκωσία και ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.eset.com/gr καθώς και το Κέντρο Τύπου της ESET.