Προεκλογικ​ό ψηφιακό γκάλοπ μέσω του νέου δικτύου της Wind

MarketNews

Προεκλογικ​ό ψηφιακό γκάλοπ μέσω του νέου δικτύου της Wind, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Προεκλογικό ψηφιακό γκάλοπ για την Περιφέρεια Αττικής διεξάγει η Metron Analysis, μέσω του νέου δικτύου της Wind. Ειδικότερα, αυτές τις μέρες, η Metron Analysis διενεργεί προεκλογική ψηφιακή δημοσκόπηση για την Περιφέρεια Αττικής με τη χρήση tablet που έχει ενσωματωμένη ειδική εφαρμογή και με την υποστήριξη του νέου, υψηλής ταχύτητας δικτύου της Wind.

Το ψηφιακό γκάλοπ από τη Metron Analysis γίνεται από ερευνητές που καλύπτουν όλη την Αττική με συνεντεύξεις door-to-door και αποστέλλουν τα δεδομένα κάθε συνέντευξης άμεσα στο κεντρικό σύστημα επεξεργασίας και ανάλυσης της Metron χάρη στο tablet που χρησιμοποιούν και τη σύνδεση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Wind.

Με αυτό τον τρόπο η συλλογή των στοιχείων γίνεται αυτόματα και το δίκτυο της Wind εξασφαλίζει αξιοπιστία, αμεσότητα και υψηλή ταχύτητα στη μετάδοση. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Metron Analysis χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες και την κινητή τηλεφωνία στην ερευνητική διαδικασία. Το 2012 είχε υλοποιήσει στη χώρα μας πιλοτικό ψηφιακό exit poll στις εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις και πάλι με τεχνολογικό εταίρο τη Wind.

Τα αποτελέσματα του ψηφιακού γκάλοπ θα παρουσιαστούν σήμερα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1. Αντίστοιχο γκάλοπ θα διενεργηθεί και στον β’ γύρο των εκλογών για την Περιφέρεια Αττικής.