Μεικτές τάσεις στη Wall

MarketNews

Μεικτές τάσεις στη Wall, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Με μεικτά πρόσημα ξεκίνησαν οι αμερικανικοί δείκτες, με τους επενδυτές να αποτιμούν τις επιχειρηματικές συμφωνίες που ανακοινώνονται. Ωστόσο διάχυτη είναι η αίσθηση ότι η πορεία της αμερικανικής οικονομίας δεν μπορεί να στηρίξει πλέον τους εκτιμώμενους ρυθμούς ανόδου της εταιρικής κερδοφορίας.

Ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί κατά 0,12% στις 16.471,25 μονάδες, ο τεχνολογικός δείκτης Nasdaq  σημειώνει κέρδη 0,13% στις 4.095,71 μονάδες και ο δείκτης S&P 500 κινείται πτωτικά κατά 0,01% στις 1.877,00 μονάδες.

Στο ταμπλό, με απώλειες 2% κινείται η μετοχή της ΑΤ&Τ, μετά τη συμφωνία εξαγοράς της DirectTV, έναντι του ποσού των 48,5 δισ. δολαρίων. Η AT&T προσφέρει 95 δολάρια για κάθε μετοχή της DirecTV, σε έναν συνδυασμό μετρητών και μετοχών. Το ποσό αυτό εμπεριέχει premium 10% στην τιμή στην οποία έκλεισε η μετοχή της DirecTV την Παρασκευή. Η μετοχή της DirecTV υποχωρεί κατά 2,5%.