Το κόμμα «Τελεία» ιδρύει ο Απόστολος Γκλέτσος

MarketNews

Το κόμμα «Τελεία» ιδρύει ο Απόστολος Γκλέτσος , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Νέο κόμμα ιδρύει ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά τη νίκη του στις εκλογές για τον Δήμο Στυλίδας, με ποσοστό 67,74%, ενώ η ονομασία του θα είναι «Τελεία». Ο κ. Γκλέτσος έκανε την ανακοίνωση αυτή χθες Κυριακή κατά την ομιλία του μετά την επανεκλογή του.

Όπως είπε, «η σκέψη αυτή έχει ωριμάσει από καιρό», αλλά περίμενε να δει το εκλογικό αποτέλεσμα και μετά να κάνει ανακοινώσεις.

«Να βάλουμε τελεία σε όλους αυτούς που σκοτώσανε τα όνειρα μας» τόνισε και ανέφερε ότι «το κόμμα του δεν θα ανήκει στη Δεξιά, ούτε στην Αριστερά ή στο Κέντρο, αλλά «θα αγκαλιάσει όλους τους πολίτες, έτσι ώστε να μπούμε όλοι μας σε ένα νοικοκυρεμένο κράτος».

«Υπάρχει έδαφος στο πολιτικό φάσμα», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι προχωρά σε αυτήν την κίνηση «από βαθιά αίσθηση καθήκοντος».

Διευκρίνισε πάντως ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη θέση του δήμαρχου Στυλίδας, «καθώς η Τελεία θα είναι κάτι διαφορετικό από τον δήμο».