Το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών απέκλεισε εκ νέου την Τρίτη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, μιλώντας στο Mega.

«Οι Έλληνες πολίτες με την ψήφο τους θα διασφαλίσουν τη σταθερότητα» δήλωσε, προσθέτοντας ότι η σταθερότητα είναι στοίχημα για να στηριχθεί η οικονομία και να μη χαθούν οι επενδύσεις.

Eρωτηθείς για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, είπε ότι στην περίπτωση της Α Αθήνας, «πληρώσαμε τον γαλάζιο διχασμό», ενώ για την περίπτωση της Περιφέρειας Αττικής ανέφερε ότι η υποψηφιότητα Κουμουτσάκου ήταν καλή, αλλά δεν υπήρχε ικανός χρόνος για να αναδειχθεί.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η ΝΔ έχει εκφράσει από την αρχή την υποστήριξή της στον Βασίλη Μιχαλιολάκο στον Πειραιά και δεν έχει αλλάξει τίποτα.

Πρόωρες εκλογές, Σεπτέμβριο με Οκτώβριο, υπαινίχθηκε στο μεταξύ μέσω του κεντρικού δελτίου του ΣΚΑΪ ο Φώτης Κουβέλης, διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι η λήψη νέων μέτρων από την κυβέρνηση θα οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις στους μήνες αυτούς.

Facebook Comments