Πώς τοποθετείται η Credit Agricole πριν τις ανακοινώσεις από την Αγγλία;

FXCM

Πώς τοποθετείται η Credit Agricole πριν τις ανακοινώσεις από την Αγγλία;, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Μετά την υποχώρηση του GBP την προηγούμενη εβδομάδα από τη δημοσίευση της τριμηνιαίας έκθεσης πληθωρισμού, το GBP κινείται υψηλότερα εν αναμονή των ανακοινώσεων από το δείκτη τιμών καταναλωτή της Αγγλίας.

Οι αναλυτές της Credit Agricole σε σημερινό δελτίο τους εκτιμούν ότι το GBP προετοιμάζεται για ένα νέο ανοδικό ράλι, με τις ανακοινώσεις για τον πληθωρισμό και τις λιανικές πωλήσεις να αναμένουν να δώσουν διάθεση ρίσκου στη στερλίνα.

Πιο συγκεκριμένα το τμήμα ανάλυσης της γαλλικής τράπεζας εκτιμά ότι η ανάκαμψη της αγγλικής οικονομίας είναι βιώσιμη και διατηρήσιμη γεγονός που εκτιμούν ότι πρόκειται να φανεί και από τα δεδομένα αυτή της εβδομάδας.

Η γαλλική τράπεζα έχει μπει σε θέση αγοράς στο GBP/USD με το στόχο να βρίσκεται στο 1.7000 σε βάθος μερικών εβδομάδων. Οι αναλυτές της γαλλικής τράπεζας εκτιμούν ότι η αγορά στα χαμηλά και η πώληση σε υψηλότερα επίπεδα θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικερδής στρατηγική στην ισοτιμία.