Δεν τελειώνει το σίριαλ με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας μετά τα πρωτοφανή σε ύφος σχόλια κατά των φιλάθλων Ολυμπιακού και Άρη σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Μετά την επιστολή παραίτησης που έστειλε προς τον πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα την Κυριακή, το πρωί της Δευτέρας επανήλθε (ΑΝΤ1), αφήνοντας ανοιχτό και το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει ως βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Στην ερώτηση εάν παραμένει στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ ο Κώστας Ζουράρις απάντησε… πως δεν ξέρει.

«Δεν έχω ιδέα, δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο», είπε χαρακτηριστικά και στην ερώτηση εάν θα παραμείνει βουλευτής, απάντησε με αρχαία ελληνικά, λέγοντας ουσιαστικά ότι το μέλλον είναι αβέβαιο.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι υπέβαλε την παραίτησή του γιατί «είναι ευγενής» και γιατί «δεν είναι όλοι Ζουράριδες», ενώ αποκάλυψε ότι διατηρεί την βουλευτική του έδρα, η οποία είναι προσωπική όπως είπε, αλλά ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα παραμείνει μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ή όχι. 

Ο κύριος Ζουράρις εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 φορώντας μπλουζάκι με το σύνθημα «έρχομαι από μακριά και πάω μακρύτερα», ενώ εμφανίστηκε να επιμένει σε όσα έχει δηλώσει κατά την διάρκεια της θητείας του και τα οποία έχουν προκαλέσει σάλο, όπως οι δηλώσεις του για το «αν χάσουμε 18 νησιά» ή για τους μαθητές που «στις εκδρομές πηγαίνουν στα μπουρδέλα».

Δήλωσε επίσης ότι σήμερα θα ψηφίσει «ναι» στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο και ότι είναι υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Σχολιάζοντας το γηπεδικό σύνθημα που είπε στο ραδιόφωνο, επανέλαβε ότι πρόκειται για «αριστοφανικό αριστούργημα» και «παιδεία» το «βουντού – βουντού».

Facebook Comments