Μικτά μηνύματα από την πραγματική οικονομία Γαλλίας και Γερμανίας

FXCM

Μικτά μηνύματα από την πραγματική οικονομία Γαλλίας και Γερμανίας, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Εξαιρετικά σημαντικές ήταν οι ανακοινώσεις από την πραγματική οικονομία των μεγαλύτερων χωρών της Ευρωζώνης. Ο δείκτης PMI μεταποίησης της Γαλλίας για τον Μάιο ανακοινώθηκε στο 49.3 έναντι πρόβλεψης για 51.0 σημειώνοντας τη μεγαλύτερη πτώση το τελευταίο τετράμηνο.

Σε χαμηλά επίπεδα βρέθηκαν και οι δείκτες υπηρεσιών και Composite με το PMI υπηρεσιών να ανακοινώνεται στο 49.2 έναντι πρόβλεψης για 50.2 ενώ το PMI Composite βρέθηκε στο 50.5 έναντι εκτίμησης για 49.3 για τον Μάιο αναζωπυρώνοντας τις ανησυχίες για την πορεία της πραγματικής οικονομίας στην Γαλλία.

Μικτές ήταν οι ανακοινώσεις από τη Γερμανία, με το PMI μεταποίησης να ανακοινώνεται στο 52.9 έναντι εκτίμησης για 54.0 σημειώνοντας χαμηλά 6 μηνών.
Στο αντίποδα το PMI υπηρεσιών ανακοινώθηκε στο 56.4 σημαντικά πάνω από τις προβλέψεις για 54.5 σημειώνοντας υψηλά 35 μηνών.

Ο δείκτης PMI Composite ανακοινώθηκε στο 56.1 έναντι πρόβλεψης για 56.0 τον Μάιο.

Όλα τα βλέμματα πλέον στρέφονται στις ανακοινώσεις από τα PMI της Ευρωζώνης στις 11:00.