Μήνυση Σγουρού σε Παναγιώταρο

Ημερησία

Μήνυση Σγουρού σε Παναγιώταρο , ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Στα δικαστήρια στέλνει ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο.Ο κ. Σγουρός κατέθεσε μήνυση χθες στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου κατά του χρυσαυγίτη βουλευτή με αφορμή δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΚONTRA και τον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα.

Ο κ. Σγουρός αμέσως μετά την έξοδό του από το Γραφείο της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη, δήλωσε: «Κατέθεσα πριν από λίγο μηνυτήρια αναφορά εναντίον του βουλευτή και υποψήφιου Περιφερειάρχη της Χρυσής Αυγής κ. Παναγιώταρου. Όλοι οι ισχυρισμοί του είναι ψευδείς και συκοφαντικοί.

Όλα αυτά εντάσσονται προφανώς σε συκοφαντικό σχέδιο εναντίον μου, με το οποίο συμπορεύονται Χρυσή Αυγή και η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως εδώ με τη συκοφαντία. Η αξιοπρέπειά μου είναι αδιαπραγμάτευτη. Σε όλη τη 12χρονη πορεία μου λειτούργησα με εντιμότητα και διαφάνεια. Οι πολίτες θα δώσουν την απάντησή τους την Κυριακή».