Έκκληση στους ανθρώπους στο σπίτι “να δυναμώσουν τη μουσική, να βρουν ένα ωραίο τραγούδι και να το βάλουν δυνατά μήπως και σηκωθούν οι νέοι και πάνε να ψηφίσουν”, απηύθυνε ο Σταύρος Θεοδωράκης, πρόεδρος του Ποταμιού, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, τονίζοντας “Δεν πρέπει να αφήνουν τους άλλους να αποφασίζουν γι αυτούς. Αυτό είναι το μήνυμά μου”.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου ποιο τραγούδι προτείνει, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε “Μπορούν να βάλουν, το Παπάκι πάει στην ποταμιά, το Ποτάμι του Πορτοκάλογλου… υπάρχουν τόσα πολλά ωραία τραγούδια με τη λέξη , ποτάμι”.

Ο επικεφαλής του κόμματος “Το Ποτάμι” δήλωσε πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, αρκεί να πάει ο κόσμος να ψηφίσει, καθώς όπως είπε, πέρασε από κάποιες περιοχές στον Άγιο Παντελεήμονα, στο κέντρο , “σε μερικά τμήματα δεν υπάρχει κόσμος, σε κάποια άλλα υπάρχει”. Εξέφρασε, την ελπίδα το απόγευμα να αυξηθεί η προσέλευση, ενώ συμπλήρωσε “Ο κόσμος φοβάται ότι, ό,τι και να κάνει δεν αλλάζει κάτι. Αυτό είναι λάθος γιατί υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνει για τη χώρα σου και σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αποφασίζει κάποιος άλλος για σένα”.

“Θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα. Ας το κάνουμε σήμερα” είπε χαρακτηριστικά.

Facebook Comments